Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Измамници ли са от Прогресива Трейдинг?

27 Юли 2018, 19:57

iliana.kadrinska написа:Вложила съм в Spotify.а вие?

И аз, но малко повече.

27 Юли 2018, 20:16

Последно, чакаме ли нещо или нищо...?

14 Авг 2018, 20:28

Здравейте.И аз съм вкарал пари в Spotify и не само.Все още не съм взел нищо обратно.Ако има и други изгорели (аз се надявам да не сме )но все пак като гледам накъде вървят нещата май ще се стига до съд.Моля ако има и други притеснени да се свържат с мен.на имейла ми iliqni6e@abv.bg

14 Авг 2018, 21:40

Късно e. След консултация с адвокат - нямам начин да си върна парите.

05 Сеп 2018, 18:24

Ще изчакам още малко.Има начини.На вас какво ви казват от Прогресива Трейдинг?

05 Сеп 2018, 21:22

iliana.kadrinska написа:Ще изчакам още малко.Има начини.На вас какво ви казват от Прогресива Трейдинг?

Отказах се въобще да ги питам, според мен лъжат.

09 Сеп 2018, 12:23

Не свърши ли тази агония?

11 Сеп 2018, 15:49

Здравейте,май и аз се набутах,макар и с малко.С кого контактувате,имена като Георги Димитров,Павел Костурски,Ивайло Асенов говорят ли ви нещо?

17 Сеп 2018, 15:44

Здравейте има ли развитие при вас с Прогресива??? Ако имате някаква по актуална информация моля споделете я и Аз инвестира при тях парите не са много но все пак са си пари и не мога да се примирява с това ме съм"изгоряла"

17 Сеп 2018, 20:52

Виолета.Димитрова написа:Здравейте има ли развитие при вас с Прогресива??? Ако имате някаква по актуална информация моля споделете я и Аз инвестира при тях парите не са много но все пак са си пари и не мога да се примирява с това ме съм"изгоряла"

Мисля, че е късно за всичко. Изгоряхме.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5