Има ли жени, които "свалят" мъже? А на мъжете...

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Има ли жени, които "свалят" мъже? А на мъжете...

Мнениеот зозо » 16 Дек 2011, 15:50

Margo написа:Не мога да се съглася с теб, зозо, не може да стоиш на рафта като експонат и да чакаш някой да те хареса. Ти също трябва да направиш крачка за да има 100% успех.

Никъде не съм казала, че СТОЯ. Имах предвид съвсем друго. Една жена трябва да провокира интерес у мъжа, чрез движения, леки намеци и закачливи погледи, не като му се ЛЕПНЕ насреща, каквото явно е твоето твърдение. :mrgreen:
Аватар
зозо

Мнениеот Margo » 16 Дек 2011, 15:57

зозо написа:
Margo написа:Не мога да се съглася с теб, зозо, не може да стоиш на рафта като експонат и да чакаш някой да те хареса. Ти също трябва да направиш крачка за да има 100% успех.

Никъде не съм казала, че СТОЯ. Имах предвид съвсем друго. Една жена трябва да провокира интерес у мъжа, чрез движения, леки намеци и закачливи погледи, не като му се ЛЕПНЕ насреща, каквото явно е твоето твърдение. :mrgreen:

Е аз споменах в началото, че има закачливи погледи и усмивки, това би трябвало да е достатъчно. :roll: :roll:
Margo

Мнениеот зозо » 16 Дек 2011, 16:07

Margo написа:
зозо написа:

Е аз споменах в началото, че има закачливи погледи и усмивки, това би трябвало да е достатъчно. :roll: :roll:

Според мен е достатъчно. Жената не бива да прави първата крачка... Защо всичко винаги трябва да зависи от нас?
Аватар
зозо

Мнениеот deva » 19 Дек 2011, 21:05

И аз съм съгласна трябва да се направи крачка, колко голяма вече всеки сам си решава.
Аватар
deva

Мнениеот spend » 20 Дек 2011, 09:39

Жените сме тези, които трябва да решаваме и затова от нас зависи всичко. Честно да ви кажа има разлика между мъжка "свалка" и женска "свалка". Просто ние сме много по-изобретателни и го правим по-добре. Смятам обаче, че не на всеки мъж му харесва да го сваля жена. Някои това откровено ги притеснява, но това си е техен проблем... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
spend

Кой прави първата крачка? Мъжете или жените?

Мнениеот nadejdaig » 23 Дек 2011, 11:28

Мъж и жена срещат погледите си..... и между тях пламва искра. Кой ще направи първата крачка? В миналото е било немислимо жената да изразява чувствата си, а мъжете е трябвало дълго време да ухажват желаната жена от тях. Но за щастие днес нещата стоят по много по- различен начин. Даже забелязвам, че все повече жени взимат нещата в свои ръце и уверено се отправят към мъжете и флиртуват с лекота. Кой ли е по- инициативен :?:
nadejdaig

Re: Кой прави първата крачка? Мъжете или жените?

Мнениеот kriskiss2001 » 23 Дек 2011, 14:17

Много хубава тема. Поздравявам те. С годините човек се променя, аз трудно се решавам на първа крачка, като си чати човек е лесно, но да видя непозната и да се срещнат погледите ни и да я заговоря е почти абсурдно за мен. Иначе е хубаво да се получи, но аз трудно се решавам, почти никога.
kriskiss2001

Мнениеот Ivaylo » 24 Дек 2011, 16:37

Много зависи кой прави първата крачка, зависи най-вече от това, кой иска да я направи...Понякога активната страна е тази, която предизвиква другата да направи първата стъпка, казват му...съблазняване...:)
Аватар
Ivaylo

Мнениеот Margo » 25 Дек 2011, 19:55

Пръв прави първата крачка, този, който има най-голям зор бих казала.
Margo

Мнениеот valiart » 30 Дек 2011, 20:39

Mъжете станаха много пасивни в свалките...жалко...
Аватар
valiart

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже