Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Тук е мястото за вашата обява - купи, продай, размени!

Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Мнениеот simov » 31 Юли 2018, 17:45

Янтарна киселина чиста 99 % на прах.
Цена: 250 гр. - 10 лв. и куриерски.
За контакт 0876265091.

ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ЯНТАРНА КИСЕЛИНА
Учените са доказали, че хората, които редовно вземат янтарна киселина, са весели и активни на всяка възраст и това е само едно от предимствата на тази хранителна добавка. Другите положителни аспекти могат да бъдат идентифицирани така:
1.В човешкото тяло янтарната киселина идва от храната, така че този продукт е напълно естествен, просто понякога не е достатъчен, при което човек се чувства умора и раздразнителност;

2.Няма странични ефекти на лекарството, както и не води до пристрастяване, тя може да се пие през целия си живот и да се откаже по всяко време;

3.С достъпна до всеки клиент цена, освен това киселината се продава без рецепта, тъй като янтарната киселина не е лекарството, и се счита за добавка;

4.Безвредно вещество за организма не се натрупва в органите, кисел вкус, напомнящ на лимонена киселина;

5.Дори минимални дози имат положителен ефект върху организма;

6.Янтарна киселина се препоръчва да се пие при общо отравяне, тя неутрализира в тялото токсини и други отпадъци и дори алкохол, в допълнение, тази добавка предпазва от радиация.
Противопоказания на янтарна киселината: не се получиха никакви странични ефекти, мнофо рядко алергична реакция. Има заболявания, за които не се препоръчва лекарството да се пие: те са различни язви на храносмилателните органи, камъни в бъбреците, глаукома , хронична хипертония.

ЯНТАРНА КИСЕЛИНА В МЕДИЦИНАТА
По надолу са заболяванията, които са трудно могат да се излекува или облекчи болестта, ако в тялото няма да има достатъчно количество янтарна киселина:

Диабет - при прием на янтарна киселина се възстановяват обменните процеси в организма и нивото на кръвната захар се нормализира.
При всеки рак трябва да се пие янтарна киселина, тя помага на организма да се неутрализира тумора и химио и лъчетерапията се прави по щадяща.
Също така за щитовидната железа е необходимо да се пие киселината, като при тези заболявания се препоръчва да носят огърлица от кехлибар, която все още не е обработена.
Гинекологични проблеми като извънматочна на шийката на матката, кисти на яйчниците, миома, вагинални нфекции. В някои случаи, на приемащи лекарството жени им помага да се отърват от безплодието.
Заболявания на сърдечно-съдовата система. Киселината е в състояние да намали нивата на лошия холестерол в кръвта, освен това, той минимизира страничните ефекти на дългосрочната употреба на мощни лекарства и премахва вредните вещества от тялото. Мирковетов препоръчва да се взема янтарна киселина за тези, които наскоро са имали инфаркт или атеросклероза болен.
Поддръжници на загуба на тегло с помощта на янтарна киселина твърдят, че тя е в състояние да се ускори обмяната на веществата, така че да се изгорят мазнините, и храната може да се приема нормално без диети, като допълнение към храната и спорта, киселина ще работи, за да се изгарят излишните килограми.
Това е един непълен списък на заболяванията, за които може да бъде ефективна янтарна киселина. В действителност, тя има благоприятен ефект върху тялото в почти всички случаи и като цяло засилва деиноста на органите.

ПРИЕМАНЕ НА ЯНТАРНА КИСЕЛИНА
Има няколко начина за използване на янтарна киселина:

В продължение на три дни, за да пият три таблетки /1 грам/ в един момент по време на хранене, последвано от един ден почивка. На този ден, се препоръчва да се яде храна, или поне да ограничат приема на местни продукти.
Янтарна киселина е необходимо да се пие веднъж на ден, на сутринта на празен стомах. Количество от 1 грам от добавката, трябва да се разрежда в чаша вода или сок и да се пие половин час преди закуска. Тя не е подходяща за тези, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт.


Ако има рак, се препоръчва да се пие по 10 / 5 гр./таблетки на ден, и ако случаят е сериозен, дори до 20 таблетки /10 гр./ на ден. Когато се прояви на махмурлук се пие по 1 таблетка на всеки час. Общо се вземат 5 таблетки.
simov
 
Мнения: 239
Регистриран на: 01 Фев 2013, 19:12

Re: Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 29 Сеп 2019, 15:54

За отслабване не знам, но туй за махмурлука ме впечатли: "Когато се прояви на махмурлук се пие по 1 таблетка на всеки час." Що да го пия на всеки час, като след няколко часа ще ми мине? Аз искам да пия нещо и да ми мине веднага. :lol:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Мнениеот mimeto96 » 29 Сеп 2019, 16:00

Ама тая киселина наистина ли помага за отслабване? Някой пробвал ли е?
mimeto96
 
Мнения: 260
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 09:55

Re: Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Мнениеот simov » 10 Окт 2019, 17:33

Обявата е актуална.
Симов.
simov
 
Мнения: 239
Регистриран на: 01 Фев 2013, 19:12

Re: Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Мнениеот simov » 07 Яну 2020, 12:51

Обявата е актуална.
Симов.
simov
 
Мнения: 239
Регистриран на: 01 Фев 2013, 19:12

Re: Янтарна киселина чиста 99 % на прах за отслабване.

Мнениеот simov » 21 Ное 2020, 19:02

За поръчки моля пишете ми на имеил: intracom@abv.bg.
Симов.
simov
 
Мнения: 239
Регистриран на: 01 Фев 2013, 19:12


Назад към Търся/Предлагам

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта