Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Знаете ли, че може да замразите яйцеклетки и бихте ли го направили?

07 Мар 2019, 15:02

Lisandra написа:Здравейте, и при даряване се прилага медикаментозна стимулация за отделяне на повече яйцеклетки. Д-р Лачев ми обясни, че това се случва под строго следене, т.е. като започнем стимулацията всеки ден ще ме следят как реагирам и как се развиват фоликулите. Яйцеклетките се взимат чрез пункция.

Започна ли вече стимулация?

08 Мар 2019, 17:42

Lisandra написа:Здравейте, и при даряване се прилага медикаментозна стимулация за отделяне на повече яйцеклетки. Д-р Лачев ми обясни, че това се случва под строго следене, т.е. като започнем стимулацията всеки ден ще ме следят как реагирам и как се развиват фоликулите. Яйцеклетките се взимат чрез пункция.

Стискам палци да мине по вода. Има ли странични ефекти от стимулацията?

12 Мар 2019, 12:24

tinkerbell написа:

Още не съм почнала стимулацията. Какво имаш предвид под странични ефекти?

14 Мар 2019, 17:46

Lisandra написа:
tinkerbell написа:

Още не съм почнала стимулацията. Какво имаш предвид под странични ефекти?

Кога се започва тази стимулация и с какво?

15 Мар 2019, 18:41

Силно ви съветвам да го направите,за да не се окаже късно после. Имам миомен възел, разположен лошо ниско по дъното на матката и всички искаха да я махнат. Добре, че попаднах на д-р Бойко Димитров, който се ангажира да я запази при операцията. Запазвайте яйцеклетки, че не се знае какво ще ви сервира съдбата.

18 Мар 2019, 18:36

nefertiti написа:
Lisandra написа:
tinkerbell написа:Здравейте, и при даряване се прилага медикаментозна стимулация за отделяне на повече яйцеклетки. Д-р Лачев ми обясни, че това се случва под строго следене, т.е. като започнем стимулацията всеки ден ще ме следят как реагирам и как се развиват фоликулите. Яйцеклетките се взимат чрез пункция.

Кога се започва тази стимулация и с какво?

С хормони(инжекции) от първия ден на цикъла.

19 Мар 2019, 15:09

Какви странични ефекти могат да се очакват от тази стимулация?

19 Мар 2019, 16:39

tinkerbell написа:Силно ви съветвам да го направите,за да не се окаже късно после. Имам миомен възел, разположен лошо ниско по дъното на матката и всички искаха да я махнат. Добре, че попаднах на д-р Бойко Димитров, който се ангажира да я запази при операцията. Запазвайте яйцеклетки, че не се знае какво ще ви сервира съдбата.

Кога е насрочена операцията?

22 Мар 2019, 15:38

tinkerbell написа:Силно ви съветвам да го направите,за да не се окаже късно после. Имам миомен възел, разположен лошо ниско по дъното на матката и всички искаха да я махнат. Добре, че попаднах на д-р Бойко Димитров, който се ангажира да я запази при операцията. Запазвайте яйцеклетки, че не се знае какво ще ви сервира съдбата.

Лелее, през какво си преминала. Имаше ли някакви по-ранни симптоми и индикации на това състояние?

25 Мар 2019, 16:28

Това наистина е действащ ш работен вариант за дами, които отлагат своята бременност. И се съобразявт с това, че все пак говорим за яйчников резерв и фертилна възраст.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 42