Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Знаете ли, че може да замразите яйцеклетки и бихте ли го направили?

19 Авг 2019, 17:11

tinkerbell написа:
annamaria написа:Доктор Лачев е наистина много добър специалист, но да ти кажа честно и ембрилога има голяма роля за успеваемостта при ин витрото. Важно е да работят в тандем и да постигат успех при двойките с проблеми.

Да ви кажа, че всички в тази болница са големи лекари! Изобщо целия персонал всички са на ниво. Аз извадих голям късмет с д-р Бойко Димитров, който успя да запази матката ми при операцията за отстраняването на миомния възел. Възстанових се и вече съм пушка. Мисълта ми е , че годинките се навъртат и с тях и болестите, та задължително запазете яйцеклетки, ако нямате деца.

Ей, много се радвам, че е минало благополучно. Сега провеждат ли ти терапия или не.

21 Авг 2019, 11:35

Tinki написа:Доколкото знам, доктор Бойко Димитров е доста търсен специалист точно за такива женски проблеми- кисти, миоми и т.н.

Един от най-добрите специалисти в оперативната гинекология е Бойко Димитров.

22 Авг 2019, 16:40

Doktoricata написа:
Tinki написа:Доколкото знам, доктор Бойко Димитров е доста търсен специалист точно за такива женски проблеми- кисти, миоми и т.н.

Как прави операциите, извършва ли безкръвни?

29 Авг 2019, 14:32

Може би да зависи от случая на сложност. Но сигурно извършва и безкръвни операции.

29 Авг 2019, 16:19

Doktoricata написа:

Голямо светило е, и е страхотен като човек. Деликатен, обгрижващ, не се е главозамаял.

03 Сеп 2019, 14:24

Дай Боже повече такива лекари, като д-р Димитров!

27 Сеп 2019, 16:54

annamaria написа:Дай Боже повече такива лекари, като д-р Димитров!

Те всички в Свети Лазар са големи специалисти. От санитарите, акушерките до лекарите, целият персонал е на ниво.

30 Сеп 2019, 14:16

Така е няма спор. Скоро бях разглеждала инстаграм профила им, всяко изписване е много тържествено и хубаво.
Лекари, акушерки, всички изпращат бебето.

04 Окт 2019, 14:57

annamaria написа:Така е няма спор. Скоро бях разглеждала инстаграм профила им, всяко изписване е много тържествено и хубаво.
Лекари, акушерки, всички изпращат бебето.

Какво по-хубаво от това? Да видиш празнична атмосфера на изписването. Определено има много заряд.

07 Окт 2019, 14:47

Прави ми впечатление, че почти на всички изписвания присъстват и лекарите. Това е жест на благодарност, както към лекарите, така и към самата майка и семейството и.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 42