полускъпоценни камъни на супер цени

Тук е мястото за вашата обява - купи, продай, размени!

полускъпоценни камъни на супер цени

Мнениеот newageshop.bg » 13 Авг 2018, 11:08

ПОЛУСКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И КРИСТАЛИ

https://zenlife.bg е добре познат като магазин предлагащ единствени по рода си бижута изработени от камъни и кристали открити в дълбоките пещери на Бразилия. 

Всеки кристал е с подробно описание за начините по които подкрепя духа, емоциите и физическото състояние на човек. 

МАГАЗИН ПЪЛЕН С ДУХ 
zenlife.png
zenlife.png (11.24 KiB) Прегледано 590 пъти


Нашия инвентар включва невероятен асортимент от нови и класически ню ейдж продукти. 

От полускъпоценни камъни и бижута до свещници и лампи и така до бохо стил, ZenLife.bg е зареден с уникални съкровища за да направи деня ни изпълнен с усмивки и емоции. 

Ето пример на това какво можете да намерите в сайта ни:

Висулки и обеци от над 10 вида автентични полускъпоценни камъни, декоративни артикули за дома – свещници и лампи, друзи и геоди от Бразилия, неограничен запас от полускъпоценни камъни на дребно и едро като гранат, содалит, червен яспис, черен турмалин, розов ахат, розов кварц, червен ахат, черен оникс, аметист, планински кристал, амазонит, рутилов кварц (косите на Венера), син ахат и цитрин. 

КАМЪНИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

В уебсайта ни има специална секция https://zenlife.bg/kategoria/kamani-spored-zodiyata/където може да се избере съответстващия зодиакален знак и да ни се покажат всички минерали и кристали, които отговарят на зодията ни. 

Това е едно добро ръководство за всеки, който иска да стартира опознавателния процес на лечението с кристали, защото те са много повече от изящни на външен вид форми.

ПОЛЗИТЕ ОТ РАБОТАТА С КРИСТАЛИ

В продължение на хиляди години хората са използвали кристалите за да освободят физически, умствени и духовни блокажи. 

Тъй като те идват от Земята, те могат да ни помогнат да се свържем с лечебната енергия на нашата планета, което ни кара да се чувстваме по-спокойни и балансирани. Не е нужно да сме духовни, за да се радваме на техните предимства, които са много - всеки един от тях предлага уникални свойства, които могат да излекуват различни аспекти от живота ни.

Силата на кристалите и другите естествени камъни отдавна е позната, още от зората на цивилизацията - ценени не само за красотата им, но и за тяхната лечебна и духовна сила.

Лечители, шамани и свещеници отдавна са ги използвали поради техните уникалните и специални свойства. 

Разпространено е разбирането, че кристалите вибрират на същата височина като хората - така че резонансът между камъка и човека или отблъсква вибрацията на заболяването, или усилва вибрациите на здравето.

Има кристали, които могат да подобрят любовния живот, кристали, които могат да ни помогнат да привлечем пари, да се изцелим вътрешно, да подобрим кариерата си, да ни помогне да се освободим от гняв и тъга, да освободим съмненията в себе си и много повече.

Ето по-отблизо как кристалите могат да се използват за довеждането на промяна в живота ни.

1. Увеличаване на Енергията.

Ако имаме ниска енергия, Цитрина може не само да ни даде енергиен тласък, той може да увеличи мотивацията и ентусиазма, да преодолее летаргията и да изпрати негативните мисли в небитието. 

В древни времена Цитрина често се е носел като амулет, помагал е за пречистването на кръвта, защото когато кръвта тече без затруднения, жизнената сила на човек е силна.

За жълто-оранжевите кристали се твърди, че енергизират и стимулират и се свързват с движението и мотивацията.

2. Изчистване на Ума и Придаване на Здравето в Отлично Състояние.

Когато един кварцов кристал, който е изработен от силициев диоксид, най-богатият елемент на Земята, докосне кожата ни, той обединява енергията и се смята, че насърчава оптималното здраве и изцеление. 

Енергията съставя и човешкото тяло, на клетъчно ниво. 

Древните цивилизации използват Планински Кристал (Чист Кварц), за да изчистят ума и да балансират тялото. Това е много мощен кристал, който ще ни помогне да повдигнем вибрацията си и донесе нужната яснота на съзнанието.

Розовият кварц е популярен розов камък, който също така предлага мощен ефект и помага да се освободят неизразените емоции.

3. Премахване на Творческите Блокажи.

Ако творческите ни канали са "задръстени" и се чувстваме мудни без капка въображение, кристалите могат да окажат благоприятно въздействие. 

Карнеола е страхотен като един от най-популярните оранжеви кристали, характеризиращ се с чувство за топлина. За жизненият му цвят е известно, че стимулира устремите, така че да можем да продължим напред и да постигнем целите си, като увеличава ентусиазма и мотивацията. 

Той се смята за камък на действието и на физическо ниво помага да се стимулира жизнеността чрез подобряване на усвояването на витамини и минерали, като същевременно гарантира че кръвоснабдяването към всички органи и тъкани на организма протича идеално.

4. Освобождаване на Стреса и Тревожността.

В днешния модерен и често хаотичен свят, много от нас страдат от стрес и безпокойство, всъщност почти 1 от 5 възрастни страдат от безпокойство днес. 

Съществуват редица различни кристали, които могат да предложат облекчение, включително Аметист, за който е известно, че не само бори тревожността, но и разсейва страх, ярост, гняв и честата смяна на настроението. 

Ако притежаваме способността да сме съпричастни на другите, един такъв камък ще ни помогне да отблъсваме лошата енергия, докато привличаме положителна енергия. Можем да го поставим под възглавницата си през нощта като ще ни помогне в борбата с кошмарите.

Ако страдаме от мускулно напрежение и стрес, можем да поставим Селенит директно върху засегнатата зона за облекчение. Името Селенит произлиза от латинското caelestis, което означава небесен - всичко, което трябва да направим е да се взрем в него и ще ни донесе дълбок мир и щастие. 

Ако имаме проблеми със съня поради стрес и тревожност, поставянето му под възглавницата или на нощното шкафче до леглото си носи по-спокоен сън.

5. Освобождаване на Гнева и Негодуванието.

Ако срещаме трудност да си простим на себе си или на някой друг, това може да попречи на прогреса ни в живота. 

Кристалите могат да помогнат да се преодолеят бариерите за прошка, като негодувание, гняв и тъга. 

Съществуват редица кристали, които могат да бъдат използвани, за да помогнат, като Родонита, за който се казва, че ни помага да се изправим в ситуация, която ни носи гняв или тъга, за да можем да я освободим с любов. 

Ако се налага да се справим с голяма емоционална травма, можем да използваме Малахит, за да се освободим, като го държим по време на медитация. Представяме си човека, на когото искаме да простим, като извикваме картина на която му даваме кристала като символ на прошка, и след това наблюдаваме как се превръща в птица и отлита. 

6. Подобряване на Кариерата.

Кристалите също могат да помогнат за подобряване на кариерата ни по много начини, за да постигнем по-голям успех.

Ако се борим с проект и и биваме блокирани на всеки ход, е известно, че поставянето на Кървав Камък на бюрото ни елиминира пречките, които могат да попречат на успеха. Той се смята за камък на куража, така че може да ни помогне да се изправим срещу тези на работното място, които се опитват да ни сплашат, както и да ни помогне за облекчаване на натиска, ако сме притиснати да постигнем нереалистични цели.

Обсидиана ни кара да се чувстваме сигурни, че всичко върви гладко, независимо дали сме в процес на изпълнение на проект във личен план или организираме коледно парти в офиса. Той също така осигурява защита и ни помага да използваме цялата си сила, като същевременно повишава самочувствието, което показва, че не се страхуваме да поемем голямо предизвикателство. 

Ако току-що сме започнали нова работа или нова длъжност, Серпентина може да ни помогне да се справим с промяната, която идва с нея.

7. Въвеждане на Изобилие и Просперитет.

Кристалите могат да помогнат за изобилието и просперитета. 

Ако имаме навика да изразходваме твърде много пари, можем да пробваме да поставим Цитрин в чантата или портфейла си. 

Цитрин, известен като камъкът на търговеца, също може да помогне, ако управляваме собствен бизнес. 

Малахитът е великолепен камък, който е известен, че спомага за подобряване на перспективите за бизнеса - чудесно е да го носим със себе си когато сключваме финансова сделка или отиваме на интервю за работа. Той също може да помогне, като ни защитава от нечестните хора и привлича тези, които ще ни помогнат.

Перидотът е зелен кристал, който прилича на изумруд. Смята се, че той представлява богатството и фамилните пари и помага с изплащането на дългове. 

Тигровото Око също може да ни помогне - известно е, че привлича изобилие и носи търпение, както и уменията за изкарване на пари. Може да ни помогне да се научим да пестим повече пари и да се възползваме от най-добрите възможности, когато възникнат. 

Авентюрина е друг кристал, за който е известно, че помага да се привлекат нови възможности чрез отваряне на енергията на изкуството, както и увеличаване на самооценката, оптимизма и доверието. Отваряйки ума и енергийното си поле, ще можем да видим безкрайните възможности, които са навсякъде около нас, за да привлечем безкрайно изобилие.

8. Защита срещу ЕМП.

Електронните устройства, независимо дали са лаптоп, мобилен телефон или микровълнова печка, излъчват електромагнитно поле. 

Невъзможно е да ги избягваме, тъй като те са навсякъде около нас и за съжаление могат да имат вредно въздействие върху физическото и психическото здраве. 

Шунгита може да се използват като мощен щит срещу ЕМП, тъй като помага да се абсорбира отрицателната енергия, токсините и замърсителите. Може да го носим с нас ако работата ни включва прекарване на значително време пред компютър.

9. Култивиране на Любов.

Розовият кварц се смята за камък на безусловната любов. 

За този розов кристал се твърди, че отваря и изцелява енергията на сърцето. Той излъчва вибрации на състрадание, красота и любов. Той ни подхранва и поддържа, като същевременно ни позволява да усетим най-мощната енергия на Вселената: Любов. 

Кристала не само ще ни донесе любов, но ще ни насърчи да обичаме себе си, което, разбира се, е тайната за намиране на истинска любов.

Ако все още страдаме от стари любовни рани, това може да ни помогне да ги излекуваме и да простим на миналите ни любовници, освобождавайки по този начин всякакъв остатъчен емоционален багаж, така че да сме готови за една последователна връзка.

Ако сме сами и търсим перфектния г-н или г-ца, поставянето на две розови кварцови сърца близо до леглото може да привлече подходящия човек в живота.

Можете да разгледате колекцията ни от полускъпоценни камъни на следния адрес: https://zenlife.bg/kategoria/poluskapocenni-kamani/
newageshop.bg
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Авг 2018, 11:02

Re: полускъпоценни камъни на супер цени

Мнениеот Паулу Коелюв » 26 Сеп 2019, 14:34

Силно съм заинтригуван! Особено от камъни и кристали, открити в дълбоките пещери на Бразилия. Като четох, то камънотерапията си е направо панацея - душевна, физическа и кармическа! Ще взема да пробвам! :wink:
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09

Re: полускъпоценни камъни на супер цени

Мнениеот iriny » 26 Сеп 2019, 15:43

Паулу Коелюв написа:Силно съм заинтригуван! Особено от камъни и кристали, открити в дълбоките пещери на Бразилия. Като четох, то камънотерапията си е направо панацея - душевна, физическа и кармическа! Ще взема да пробвам! :wink:

Не зная за панацея, но съм склонна да вярвам, че имат някаква енергия. Във всеки случай са много красиви. :wink:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: полускъпоценни камъни на супер цени

Мнениеот Mirara » 04 Ное 2019, 18:20

Информацията за кристалите която сте поднесли е изключително интересна, но това някаква платена статия ли е?
Аз например съм много впечатлена от този сайт за кристали: https://www.yescrystals.bg
Mirara
 
Мнения: 3
Регистриран на: 02 Ное 2019, 00:34


Назад към Търся/Предлагам

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта