Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Самобръсначка за деликатна кожа

25 Окт 2015, 16:14

Коцева написа:А тези с повечето ножчета не дразнят ли повече кожата, доколкото съм чувала от мъже е най-добре при бръснар да се ходи, но дори и да не е всеки ден, то пак ще се чувства кожата много по-добре :!:

Е ти ако пъпчасваш, какво си мислиш, че при бръснар положението ще е розаво ли, най-много да те заколи. :lol:

26 Окт 2015, 14:58

Andrey написа:
Коцева написа:А тези с повечето ножчета не дразнят ли повече кожата, доколкото съм чувала от мъже е най-добре при бръснар да се ходи, но дори и да не е всеки ден, то пак ще се чувства кожата много по-добре :!:

Е ти ако пъпчасваш, какво си мислиш, че при бръснар положението ще е розаво ли, най-много да те заколи. :lol:

Че при бръснар е много по-добре за самата кожа, тези ножчета може и гладко да те бръснат, но нараняват кожата и дехидратиратнай-горния слой, когато като е един, но наистина остър нож, то това няма как да стане!

30 Окт 2015, 15:56

Е, не знам представяте ли си някоя жена да отиде при бръснар? :lol: :lol: :lol:

30 Окт 2015, 17:47

Snejna написа:Е, не знам представяте ли си някоя жена да отиде при бръснар? :lol: :lol: :lol:

За крака/ръце и прочее? Да, интересно защо не се предлагат такива услуги в салоните, ще е евтино по-гладко, без наранявания и подобно :roll:

30 Окт 2015, 22:24

За РЪЦЕ особено не мисля, че е добра идея да се стърже с бръснач какъвто и вид да е. :) Все пак после космите стават твърди и по-черни, не е добра идея за ръцете! :)

16 Ное 2015, 14:20

Elica написа:За РЪЦЕ особено не мисля, че е добра идея да се стърже с бръснач какъвто и вид да е. :) Все пак после космите стават твърди и по-черни, не е добра идея за ръцете! :)

ЩЕ стане картинка просто :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2