Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как протече вашето раждане?

12 Май 2020, 09:48

Lisandra, ти в Свети Лазар ли си раждала?

13 Май 2020, 10:29

annamaria написа:Lisandra, ти в Свети Лазар ли си раждала?

Кой лекар ти води раждането?

13 Май 2020, 20:06

Lisandra написа:
Doktoricata написа:притеснително е за бременните в момента, съвета ми е да раждат в специализирани, бутикови болници като Свети Лазар в София.

Аз и я препоръвам и в нормални условия, за мен това е най-добрата болница за раждане!

Не само, и за чисти женски проблеми там има много добри специалисти.

14 Май 2020, 10:59

m0n4eto написа:
Lisandra написа:
Doktoricata написа:притеснително е за бременните в момента, съвета ми е да раждат в специализирани, бутикови болници като Свети Лазар в София.

Аз и я препоръвам и в нормални условия, за мен това е най-добрата болница за раждане!

Не само, и за чисти женски проблеми там има много добри специалисти.

Така е. Неслучайно се води специализирана болница.

14 Май 2020, 19:24

annamaria написа:
Lisandra написа:

Lisandra, ти там ли си раждала?

За съжаление не, но при второ нямам никакви съмнения.

14 Май 2020, 22:57

Болница Свети Лазар е страхотна и не само за раждане. Там има екип от професионалисти, без да се натрапват с излишна мегаломанска мащабност. В същото време са покрили всички нива на обгрижване на жената, говоря като апаратура, изследвания и лекари, които имат знанията и уменията да приложат наученото.

15 Май 2020, 13:46

tinkerbell написа:Болница Свети Лазар е страхотна и не само за раждане. Там има екип от професионалисти, без да се натрапват с излишна мегаломанска мащабност. В същото време са покрили всички нива на обгрижване на жената, говоря като апаратура, изследвания и лекари, които имат знанията и уменията да приложат наученото.

Много точно казано! Това описва напълно адекватно болницата.

16 Май 2020, 17:43

tinkerbell написа:Болница Свети Лазар е страхотна и не само за раждане. Там има екип от професионалисти, без да се натрапват с излишна мегаломанска мащабност. В същото време са покрили всички нива на обгрижване на жената, говоря като апаратура, изследвания и лекари, които имат знанията и уменията да приложат наученото.

И да исках по-добре нямаше да мога да го кажа!
Доколкото си спомням, ти преживя не лека операция, ако не се бъркам, така че говориш от личен опит.
Как си сега?

18 Май 2020, 12:34

Каква операция си преминала?

19 Май 2020, 12:10

Доколкото си спомням tinkerbell премина през нелека гинекологична операция. Надявам се да се е възстановила напълно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32