12 Май 2020, 09:48
13 Май 2020, 10:29
annamaria написа:Lisandra, ти в Свети Лазар ли си раждала?
13 Май 2020, 20:06
Lisandra написа:Doktoricata написа:притеснително е за бременните в момента, съвета ми е да раждат в специализирани, бутикови болници като Свети Лазар в София.
Аз и я препоръвам и в нормални условия, за мен това е най-добрата болница за раждане!
14 Май 2020, 10:59
m0n4eto написа:Lisandra написа:Doktoricata написа:притеснително е за бременните в момента, съвета ми е да раждат в специализирани, бутикови болници като Свети Лазар в София.
Аз и я препоръвам и в нормални условия, за мен това е най-добрата болница за раждане!
Не само, и за чисти женски проблеми там има много добри специалисти.
14 Май 2020, 19:24
annamaria написа:Lisandra написа:Doktoricata написа:притеснително е за бременните в момента, съвета ми е да раждат в специализирани, бутикови болници като Свети Лазар в София.
Lisandra, ти там ли си раждала?
14 Май 2020, 22:57
15 Май 2020, 13:46
tinkerbell написа:Болница Свети Лазар е страхотна и не само за раждане. Там има екип от професионалисти, без да се натрапват с излишна мегаломанска мащабност. В същото време са покрили всички нива на обгрижване на жената, говоря като апаратура, изследвания и лекари, които имат знанията и уменията да приложат наученото.
16 Май 2020, 17:43
tinkerbell написа:Болница Свети Лазар е страхотна и не само за раждане. Там има екип от професионалисти, без да се натрапват с излишна мегаломанска мащабност. В същото време са покрили всички нива на обгрижване на жената, говоря като апаратура, изследвания и лекари, които имат знанията и уменията да приложат наученото.
18 Май 2020, 12:34
19 Май 2020, 12:10