Антидепресанти + петхидрокситриптофан= неочаквано голям проблем

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Антидепресанти + петхидрокситриптофан= неочаквано голям проблем

Мнениеот Михнев » 17 Окт 2018, 22:18

Всички смятат за безвредни хранителните добавки, но аз ще ви разкажа, че не е точно така. От няколко месеца приемам антидепресанти, поради проблем в работата. Допълвах с една добавка с петхидрокситриптофан. Така съм смятал, че няма проблем, че ми помага.
От два месеца започнаха проблемите ми със сърцето, тремор, висока температура.Тръгнах по лекари. Увеличаваха, променяха лекарствата, аз си пиех добавките, нещата станаха критично зле.
Попаднах на един познат фармацевт, комуто разказвайки историята ми, посъветва да спра добавките. За около седмица всичко отшумя. Какво се оказа?!
Безвредните добавки вдигат нивото на серотонина и подсилват ефекта на антидепресантите. Висок серотонин - диария, тревожност, сърцебиене, високо кръвно. Толкова ли нямаше някой психиатър да ме предупреди и да спра навреме??
Парен каша духа. Това е.
Михнев
 
Мнения: 50
Регистриран на: 15 Окт 2018, 19:57

Re: Антидепресанти + петхидрокситриптофан= неочаквано голям проблем

Мнениеот gabinka_80 » 18 Окт 2018, 09:42

Ти как не свърза приема на добавките с промяната на състпянието ти? Аз пиех хром, уж за добро, а всъщност получих кризи,спрях сама лекарството и съм добре, каква е причината ти сам да не се замисли, че има връзка от започването на лекарствата до състоянита, които изпитваш?! Следи тялото си занапред!
gabinka_80
 
Мнения: 300
Регистриран на: 15 Юли 2016, 12:22


Назад към Лекарства

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта