Anka написа:Стига глупости, не са само жените злопаметните, мъжете пък сякаш са света вода, моля ви се абсолютна лъжа е това!
fawla написа:Anka написа:Стига глупости, не са само жените злопаметните, мъжете пък сякаш са света вода, моля ви се абсолютна лъжа е това!
Точно така, не знам защо всички лоши качества все на жените ги приписват!
fairy написа:Защо да се натоварвам с лоши неща и да се връщам към тях? Животът е достатъчно гаден, че да си го усложнявам и сама. Колкото по-бързо спреш да обръщаш внимание на лошите, неща, които са ти се случили, на лошите думи, които си чул по свой адрес, на лошите постъпки, на които си станал жертва, толкова по-добре. Злобата разболява. Но и не трябва да си забравил уроците, които си извлякъл от тези ситуации.
marsu написа:fairy написа:Защо да се натоварвам с лоши неща и да се връщам към тях? Животът е достатъчно гаден, че да си го усложнявам и сама. Колкото по-бързо спреш да обръщаш внимание на лошите, неща, които са ти се случили, на лошите думи, които си чул по свой адрес, на лошите постъпки, на които си станал жертва, толкова по-добре. Злобата разболява. Но и не трябва да си забравил уроците, които си извлякъл от тези ситуации.
Уроците не са ли равносилни да си злопаметен? Аз запомням случките с тези хора и ги избягвам - самите хора, какви поуки мога да си взема - че не всеки е такъв, какъвто казва, не мога да прощавам и да си мисля, че вземам само поуката, трябва да се запомни и това, което са ти причинили, пък нека пак да е злоба.
zagrijena написа:Прошката е сложно нещо. Може сто пъти да кажеш, че прощаваш, но дали наистина е така? Как осъзнаваш, че наистина си простил?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта