Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Окт 2018, 16:25

Последно време ми се върти мисълта да отида на гадателка, не знам от къде ми е влезнала мухата при положение, че не вярвам. Чувам от приятелки, че им познавали много неща, децата им се лекували при температура, като им баяли, реших и аз да пробвам.
Разкажете как преминава един сеас, дали сте останали доволни?
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Dipsy » 25 Окт 2018, 16:34

Ти като каза температурааааа.. имаме един чичко, от приятелско семейство. Мноо луд. Навремето майка разправя,че я свалял, ама тя го отстъпила на най-добрата си приятелка, щото знаела, че тя го харесва много. Той пък се оказал въввремето голям коцкар. Вече е дрът и явно не може и се е преориентирал към окултното. Ходи на някакви рейки обучения и си е внушил, че може да лекува и е лечител. И се хвали как си излекувал внучето с разни енергийни полета. иначе аз на гледачки не съм ходила, ама много неща са ми разправяли. Приятелят ми е уличен музикант, аз не работя , малко чайки си падаме с него, та понякога сме изкарвали пари и като се представяме за гадатели. Но обикновено зад граница по разни панаири и фестивали. Разпънем палатка вечерта, запалим ароматни пръчици... отплеснах се. Моя приятелка каза, че всичко й познали. ама тя има пари за харчене и това и е целта на живота да обикаля по врачки и все е на някой баламурника :lol: :lol: :lol:
Аватар
Dipsy
 
Мнения: 200
Регистриран на: 16 Мар 2018, 16:35

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Касандра » 25 Окт 2018, 16:36

Преди време имах близка среща със змия. Ходих да ми леят куршум. Когато отидох до дома на знахарката, тя ме посрещна с усмивка. Всичко беше наред, докато ми лееше куршум, но след това нещата се объркаха. Знахарката реши, че трябва да изгони "злите духове" от мен и ме накара да правя кълбета напред и назад. Лесно можех да направя кълбо напред, но назад - тц. Въпреки това се опитах, станах на маймуна, после ме гони с една метла и разни други простотии. Накрая ми даде куршума и ме изпрати по живо по здраво. Не знам дали методът й ми е подействал или посещението ме е шокирало повече от срещата със змията, но е важно, че не беше напразно :bouncymulticolor: :bouncymulticolor: :bouncymulticolor:
Аватар
Касандра
 
Мнения: 36
Регистриран на: 11 Май 2018, 16:19

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот ganka_55 » 25 Окт 2018, 16:38

Виж ся, мойто момиче, сяка с различен тертип ще да рабти. Па и да ти гледат и да ти баят са много различни нища. Хора има дет гледат на карти на боп на кафе на какото им дойди. Секи различно видя. Ама те тез са и пойчи измамници. Ся да ти баят протиф уруки е друга рабта. Баячката казва басня, ама на ум си га казва, да нга чуйш. Тя таз басня от баба си или от майка си я знай само и на никой я ни казва. Докато ти бай ти пръска и с вода накрая да та причисти. Ако са прозява много да са ни чудиш щоту колкото поичи са прозява толку поичи си урочасана. ама и там тертипи има по различните краища. Аз моите деца се с баячки ги лекувах ма ся мадите снахи много са привземат и не вярват. А да ходят болни кат ни вярват.
ganka_55
 
Мнения: 3
Регистриран на: 25 Окт 2018, 16:29

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Elepharm » 25 Окт 2018, 16:46

Я запалим свещичка в черквата на някой голям празник, я и за това не се сетим, камо ли пък да посетим неделна служба, ама виж при врачките сме първи.
Elepharm
 
Мнения: 44
Регистриран на: 11 Май 2017, 15:11

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Венцислав Маринов » 25 Окт 2018, 16:54

rabotnata pchela написа:Последно време ми се върти мисълта да отида на гадателка, не знам от къде ми е влезнала мухата при положение, че не вярвам. Чувам от приятелки, че им познавали много неща, децата им се лекували при температура, като им баяли, реших и аз да пробвам.
Разкажете как преминава един сеас, дали сте останали доволни?

За да Ви се върти тази мисъл, нищо чудно да Ви е направена магия. Никога не съм си позволявал да вярвам в тези неща. Аз съм прагматик. До като не ми дойде до главата, както казват обикновените хора. Синът ми навремето се разболя сякаш от нищото като дете. Главоболие имаше, потеше се, лекарите не ни помогнаха. С майка му и баба му много се притеснихме. Детето залиня. Един ден една съседка си позволи да ни даде съвет и ще сме й благодарни цял живот. Защото ни насочи към гледачка, според която на детето е направена магия. И близо до сърцето му има предмет, който причинява "болестта". Оказа се една от мартеничките, които му бяха подарени и всъщност така и не разбрахме от кого точно. Но след този случай не съм толкова категоричен. :+1:
Само жената може за малко да спре времето.
Аватар
Венцислав Маринов
 
Мнения: 36
Регистриран на: 26 Апр 2018, 14:22

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Frac » 26 Окт 2018, 08:28

Ходила съм два тъпи, но и двата пъти нищо не се получи-някакви общи приказки. Но пък са ми гледали на кафе доста по-конкретно и останах доволна - не при баячки, приятелка.
Аватар
Frac
 
Мнения: 626
Регистриран на: 23 Фев 2018, 17:55

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Lollipop » 29 Окт 2018, 11:00

Ходила съм с приятелки веднъж, беше много забавно, то бяхме още ученички де, пихме кафе и ни гледа на кафе една леличка. Говореше ни аз гаджетата ни :lol:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот kikimoraa » 29 Окт 2018, 13:06

Ходила съм да ми леят куршум само, сядаш и пиеш там от една вода с пепел ти дават и това е.
kikimoraa
 
Мнения: 255
Регистриран на: 26 Мар 2017, 11:03

Re: Как преминава един сеанс при гледачка и баяч?

Мнениеот Innerlane » 30 Окт 2018, 11:03

Майка ми ме водеше като дете след стресови ситуации да ми лее куршум една баба от някакво село до Бургас. Ами нищо особено не беше. Мърмореше някакви неща, размятваше метли, после ми даваше парченцето метал да спя под него няколко вечери и после да сме го изхвърлели във вода. Но за мен винаги е била напълно излишна тази работа.

Имам познати, които ходят по по-сериозния тип гледачи и екстрасейнси и хвърлиха луди пари за услугите им. Важно е да се отбележи, че тези окултни професионалисти са много харизматични и убедителни. От това, което са ми разказвали, минава по сходен начин. Ти си прекрасен човек, писано ти е да направиш важни неща, но страшно много ти заваждат и ти е направена лоша магия от човек с име Мария / Иван и т.н. популярни имена или човек с име с буква А / Б / В и т.н. И общо взето трябва да си платиш серия от скъпи ритуали именно този човек да ти развали магията. Влючват разнасяне на яйца, свещи и т.н. странни работи.
Но досега не съм видяла някой да е станал по-щастлив, спокоен и проспериращ.
Innerlane
 
Мнения: 123
Регистриран на: 04 Апр 2016, 15:41

Следваща

Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта