За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
14 Дек 2011, 13:48
От известно време имам проблем с косата, в следствие на продължително третиране с боя и къдрин. Сега използвам различни маски, масла, балсами, ампули и прочие. Една приятелка ме посъветва да си купя Фитовал против косопад, защото бил много ефективен. Някой ползвал ли го е? Можете ли да споделите мнение дали наистина помага?
14 Дек 2011, 14:01
Здравей. Фитовал ползваме аз и майка ми, но съвсем отскоро. Честно казано не съм впечатлена, но за тази цена определено си заслужава. Майка ми обаче е във възторг. За нея вече не съществува по-добър шампоан. Аз ползвам Фитовал за косопад - жълтото шише, има промяна в структурата на косата, става по-мека и жизнена. Струва си да опиташ!
14 Дек 2011, 15:05
Dia написа:Здравей. Фитовал ползваме аз и майка ми, но съвсем отскоро. Честно казано не съм впечатлена, но за тази цена определено си заслужава. Майка ми обаче е във възторг. За нея вече не съществува по-добър шампоан. Аз ползвам Фитовал за косопад - жълтото шише, има промяна в структурата на косата, става по-мека и жизнена. Струва си да опиташ!
Моята коса е увредена от честото използване на преса, а освен това от години ми капе много. Дали този шампоан ще помогне в случая?
14 Дек 2011, 21:09
Фитовал шампоан съм ползвала но не съм никак доволна.Ефекта е никакъв.Препоръчаха ми на на Виши и определено е доста по добър.Съжалявам но не мога да кажа нищо хубаво за този шампоан.
15 Дек 2011, 15:25
Margo написа:Dia написа:Здравей. Фитовал ползваме аз и майка ми, но съвсем отскоро. Честно казано не съм впечатлена, но за тази цена определено си заслужава. Майка ми обаче е във възторг. За нея вече не съществува по-добър шампоан. Аз ползвам Фитовал за косопад - жълтото шише, има промяна в структурата на косата, става по-мека и жизнена. Струва си да опиташ!
Моята коса е увредена от честото използване на преса, а освен това от години ми капе много. Дали този шампоан ще помогне в случая?
Да, мисля, че точно за такъв тип третирани коси е подходящ. Аз също го използвам от скоро и съм доволна. Имам видимо подобрение върху косата, но в самото предписание към продукта пише, че за сигурен и траен ефект трябва да се използва поне 3 месеца.
04 Яну 2012, 17:00
Ползвала съм и шампоана и капсулите на Фитовал, но ефект не видях.
21 Дек 2018, 11:16
Много добър шампоан, обаче не го намирам отдавна. Понасяше ми добре.
12 Апр 2019, 11:48
Не съм забелязала да се намира трудно... И на мен ми е помагал осезаемо при косопад.