Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Мнениеот @Лорчето » 14 Ное 2018, 15:33

Не знам с какъв акъл се хванах да върша нещо такова, при положение че славата на разните там фирмички предлагащи надомна работа се носи навсякъде. Уви, подведох се, фирмата изглеждаше читава и реших че по-добре това, отколкото съвсем нищо да не работя. Ставаше дума за залепяне на детайли по поздравителни картички. Приключих си работата в срок, изпратих ги, но пари никой не ми преведе. Бясна съм направо :banghead: Има ли някакъв шанс да ги накарам да ми платят дължимото или ще пия една студена вода?..Случвало ли се е на друг?
@Лорчето
 
Мнения: 61
Регистриран на: 14 Ное 2018, 15:07

Re: Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Мнениеот Тъжна Луна » 14 Ное 2018, 17:31

@Лорчето написа:Не знам с какъв акъл се хванах да върша нещо такова, при положение че славата на разните там фирмички предлагащи надомна работа се носи навсякъде. Уви, подведох се, фирмата изглеждаше читава и реших че по-добре това, отколкото съвсем нищо да не работя. Ставаше дума за залепяне на детайли по поздравителни картички. Приключих си работата в срок, изпратих ги, но пари никой не ми преведе. Бясна съм направо :banghead: Има ли някакъв шанс да ги накарам да ми платят дължимото или ще пия една студена вода?..Случвало ли се е на друг?

На мен ми се струва че ще пиеш една студена вода. аз ако бях на твое място щях да пратя картичките с наложен платеж колкото ми дължат. Другия вариант е някакъв договор да се подписва в тия случаи за да си върже човек гащите :roll:
Аватар
Тъжна Луна
 
Мнения: 262
Регистриран на: 23 Фев 2018, 13:11

Re: Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Мнениеот Malina » 14 Ное 2018, 17:38

И според мен няма как да успееш да си вземеш парите, след като нямате никакъв договор помежду ви, трябвало е да пратиш с наложен платеж, това може би е било най-разумното в случая. Дано сумата да не е голяма.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Мнениеот Bloody Mary » 15 Ное 2018, 11:57

Майка ми "изгоря" по същия начин преди време. Колко й мърморих, че се е доверила на сляпо...Друг път или с наложен платеж, или с договор, за да можете да ги съдите. Сега не виждам начин.
Аватар
Bloody Mary
 
Мнения: 91
Регистриран на: 15 Ное 2018, 11:38

Re: Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Мнениеот IvanovA_Stef » 16 Ное 2018, 11:14

Няма решение, ако нямате нещо на хартия. Тогава можеше и чрез "Господари на ефира" да си вземете парите.
IvanovA_Stef
 
Мнения: 158
Регистриран на: 24 Окт 2018, 15:00

Re: Хванах се на надомна работа, но не ми платиха накрая!

Мнениеот jaisommeil » 18 Юни 2020, 13:07

Много често се случва да се случи. Измамите са много креативни и понякога е трудно да се познае такава. Когато започнах да се уча да търгувам, прекарах много време в гугъл за компания, с която да започна да работя. Прочетох много за компанията и нейния основател (Ildar Sharipov), преди да инвестирам пари в нея. Имах късмета да намеря подходяща компания от първия опит.
jaisommeil
 
Мнения: 2
Регистриран на: 18 Юни 2020, 12:45


Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта