Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
19 Дек 2018, 13:08
Възнамерявам да отворя онлайн магазин за женски продукти - през дрехи, книги за самоусъвършенстване и чиклит, козметика, гримове.
Имам колебания дали козметика и гримове онлайн са добро попадение? Дали бихте рискували да си поръчвате или разчитате на "око да види, ръка да пипне"?
Всякакви мнения биха били полезни за мен
19 Дек 2018, 13:29
Да ти кажа, аз не смея. Нито знам каква ще й е годността, нито как ще пристигне. Ако пък е нечувана марка, тоест ако не заложиш на сериозни търговски имена, съвсем не бих рискувала.
19 Дек 2018, 13:40
Аз нямам време за обикаляне и тъй като си имам любими марки козметика, си ги поръчвам онлайн редовно. За мен лично не е проблем. Въпроса е че като нов магазин, ще имаш нужда от добра реклама, защото наистина козметиката е деликатен въпрос. Много хора биха били подозрителни какво ли й е качеството.
19 Дек 2018, 13:49
Аз - не. Имам проблемна кожа и си взимам медицинска козметика. Може би е добре да не разчиташ толкова на постъпления от козметиката, колкото от дрехите и книгите, примерно. Поне докато не се наложиш като търговец, който предлага качествени продукти. За това, обаче, ще ти е нужно доста време, според мен.
19 Дек 2018, 13:56
Аз съм маниачка на тема онлайн шопинг и бих пробвала. Моите приятелки също са така. То който си е свикнал с онлайн пазаруване, е склонен да купува всякакви неща от интернет.
19 Дек 2018, 13:58
Залагаш ли на определени марки? Или разчиташ на неизвестни марки, съответно на ниски цени?
19 Дек 2018, 14:50
Много е рисковано. Може би ако акцентът е върху козметика за млади, те ще са по-смели. Тоест козметика за 20-годишни, примерно.
Аз си купувам, но определени 2-3 продукта.
19 Дек 2018, 14:54
Не, но бих си купувала, ако е нещо, което не намирам масово във физическите магазини. Тоест, марки, които не се внасят масово. Това може би е разковничето за повече клиенти.
28 Дек 2018, 18:40
Аз съм купувала на д-р Крахтова козметиката онлайн, но за съжаление в момента е изчерпана и я няма.
02 Яну 2019, 12:43
Не, нямам куража. Купувам рядко, но залагам на качествено и на сигурен източник/ вносител.