Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

А1 ме набутаха с ненужни услуги!

10 Фев 2019, 18:48

Наложи ми се да си сменя тарифния план в А1. За мое голямо учудване, в рамките на няколко минути получих sms, че съм абониран за Musicall, както и за една услуга, която позволява пращане на 5 sms по 1 лев за 500 мегабайта повече. Отказах ги и двата, както и на служителката уточних, че не искам дигиталната им телевизия.
Ден по-късно, при обаждане от оператор на А1 за мнението ми за услугата, реших да проверя...
- интерактивна телевизия - активна
-Musicall - активен
- услугата за 500 мегабайта отгоре - активна
7 лева отгоре минимум върху месечната ми сметка. Ще проверя детайлно какво плащам в края на този месец, защото имам съмнение, че има и други паразитни "услуги", които ми товарят сметката.
При вас случвало ли се е да бъдете набутани с ненужни услуги от служителите на оператора?

Re: А1 ме набутаха с ненужни услуги!

11 Фев 2019, 21:48

Не знам какво сте очаквали с A1. На план са, всеки пробутан план им носи стотинки. Защо да ви подминават?

Re: А1 ме набутаха с ненужни услуги!

29 Яну 2020, 14:15

Виваком са същата стока. Пращат СМС за активиране на мелодия, която се заплаща и ако не върнеш отговор с отказ това нещо се активира и ти се начислява сума върху сметката. Според вас това законно ли е?! :banghead:

Re: А1 ме набутаха с ненужни услуги!

12 Фев 2020, 13:20

При мен се случи точно обратното и искам да похваля служителката в офиса на А1 до Общината в Стара Загора. Ако не се лъжа се казваше Гергана, за съжаление не помня фамилията. Рядко ми се случва някъде да ме консултират толкова компетентно и с такова голямо внимание. Предстоеше ми да си преподписвам договора и имах нужда от нов телефон. Момичето не само, че не се опита да ми пробута ненужни услуги, но и така ми направи офертата, че да отговаря и на изискванията ми и на финансовите ми възможности. На това аз му казвам грижа за клиента!
Добави отговор
Отиди на страница: