Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Мнениеот Кокетка » 12 Апр 2019, 11:42

Здравейте! От доста време в главата ми е влязла мухата, че искам по-пухкави устни. Дааа, знам, че това е типична особеност на кифлите :mrgreen: , но какво да се прави - кефи ме!
Четох малко за липофилинга, но ми се иска да чуя и мнения на жени, които са си правили. Или ако техни близки са минавали тази процедура. Доста е скъпо и не искам да се окаже "всяко чудо за три дни" :roll:

Липофилинг е прехвърляне на мазнини от една зона на тялото на друга или структурно присаждане на мазнини. При него се използват собствените мастни клетки на пациента като постоянен пълнител за добавяне на обем на меките тъкани. Мазнината се взема с тънки канюли през малки разрези, както е при обикновената липосукция. След филтриране, изолираните мастни клетки се инжектират в областите с дефицит. В допълнение към добавянето на обем, след липофилинг намалява белезите, като подобрява качеството и еластичността на покриващата кожа. Механизмът му на действие не е напълно изяснен, но при повторни приложения, тази техника е демонстрирала своята безопасност и ефикасност.
Кокетка
 
Мнения: 33
Регистриран на: 12 Апр 2019, 11:37

Re: Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Мнениеот Блясък » 12 Апр 2019, 11:46

Лелеее, заинтригува ме и влязох в интернет да видя цените...То струва майка си и баща си, ужас :mrgreen: В един сайт пише, че е от 1500 до към 2000 евро :eek:
Съжалявам, че не мога да дам лични отзиви.
Блясък
 
Мнения: 37
Регистриран на: 07 Яну 2019, 11:52

Re: Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Мнениеот Вив » 12 Апр 2019, 11:58

Всеки има право да прави с тялото си каквото пожелае. И кои сме ние да те съдим? :wink:
Относно липофилинга - имам една колежка, която си е правила. Изглежда доста добре, според мен. А аз съм против разни подобни манипулации.
По нейните думи, на колежката, ако присадените клетки успеят да се "закачат", остават завинаги. Това ми се стори интересно и доста разумно.
При нея се наложи втори липофилинг, тъй като от първия не беше останало нищо в устните.
Вив
 
Мнения: 54
Регистриран на: 14 Яну 2019, 12:23

Re: Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Мнениеот Ива Тодорова » 12 Апр 2019, 12:11

Моя близка го направи. Наистина има резултат, но повечето момичета не биха били доволни. Това,от което тя се оплака е, че първите 5 дни не приличаш на човек, а и още две седмици се престрашаваш да се покажеш пред хората с риск да те помислят за откачена. Още не е набрала смелост да повтори ,въпреки че й се иска.
Иначе устните наистина са и много хубав, не се набиват на очи. Предполагам, че за мацка, която иска нещо по-така ще се наложи да го прави няколко пъти :wink:
Аватар
Ива Тодорова
 
Мнения: 148
Регистриран на: 26 Окт 2018, 10:37

Re: Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Мнениеот Съни » 12 Апр 2019, 12:21

Белези има, но са миниатюрни. Прави се малко разрезче със скалпела, след което се зашива с един шев. Остават точки някакви.
Устните се дупчат от двете страни симетрично, не точно в ъгълчетата на устните, защото трябва да има място, където да влезе иглата (която е доста голяма). Тук белези няма. Аз съм си правила липолифтинг два пъти, нямам белези. Доволна съм.
Съни
 
Мнения: 114
Регистриран на: 22 Ное 2018, 10:23

Re: Някой правил ли си е липофилинг? Траен ли е?

Мнениеот divi4ko » 03 Сеп 2019, 13:27

Здравей сънни каде си прави процедурата и при кого. Дали би ни показала снимки?
divi4ko
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Сеп 2019, 13:24


Назад към Мода и красота

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта