Защо си играем с огъня? Някой още да не е разбрал за опасността от пожари?

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Защо си играем с огъня? Някой още да не е разбрал за опасността от пожари?

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 22 Авг 2019, 08:59

Наистина не мога да го разбера това наше безхаберие и липса на каквато и да е отговорност. От няколко дни по всички медии предупреждават за опасности от пожари заради високите температури. Едва ли има някой, който да не е чул или разбрал…
Днес станах свидетел на поредната дивотия. Карам си по стария път и се наслаждавам на прохладната утрин и хубавата музика в колата, прекъсвана от време на време от новини и предупреждения за горещини и опасност от пожари…
Изведнъж от прозореца на колата пред мен изхвърча фас! Около пътя са само сухи треви и храсти! Що за безотговорен тип трябва да си, за да направиш това?!
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 91
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: Защо си играем с огъня? Някой още да не е разбрал за опасността от пожари?

Мнениеот delchev » 22 Авг 2019, 10:49

Ами нормален средностатистически българин! Щом си шофьор - виждаш какво става по пътищата... Коклко пъти си виждал някой да спазва ограничения или забрани? Със сигурност ги има, но на общия фон са пренебрежимо малко. Докато сме на вълна "К`во ми пука?" и "Дреме ми на фара!" няма да се оправим. И ще хвърчат пожарни, линейки и патрулки... Ще има пожари и убити по пътищата! Защото не ни пука!
delchev
 
Мнения: 87
Регистриран на: 03 Авг 2019, 20:00

Re: Защо си играем с огъня? Някой още да не е разбрал за опасността от пожари?

Мнениеот lyuta_chushka95 » 22 Авг 2019, 13:08

Щото сме тъпи! Колко пъти трябва на ни го повтарят, че да се сетим?!? Малоумна работа! Ама нали всеки си вика: То на мен няма да ми се случи... Който не е попадал в пожар, не знае какъв ад е! Ама не може на всеки метър по пътя да има полицаи. Съвест няма! Там е проблемът!
lyuta_chushka95
 
Мнения: 105
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта