Блокиране на пътища - за или против този вид протести?

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Блокиране на пътища - за или против този вид протести?

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 26 Авг 2019, 13:41

Раздвоен съм по въпроса за протестите с блокиране на пътищата. По принцип подкрепям всяка гражданска инициатива, която се бори за по-доброто ни съществуване като държава и народ, но… Друго е, когато ти си в колата и трябва да решиш да изчакаш, да се върнеш и да заобиколиш или да се присъединиш към протеста.
На мен ми се случи на връщане от Сливен. Протестиращите срещу умъртвяването на прасетата, заради прословутата африканска чума, бяха блокирали пътя. Подкрепям родните производители и аз като тях смятам, че превантивното избиване на животните заради опасността от африканската чума не е решение и вреди на нашето животновъдство.
Но бързах да се прибера… Работата ми е свързана с графици и точно разпределение на времето. Тръгнах по заобиколния маршрут и естествено закъснях, заради което бях глобен. Шефът ми не го интересуват блокади по пътя и други непредвидени ситуации извън строго определените, като авария на автомобила, например. Ядосан съм... Вие на какво мнение сте? Как бихте постъпили в подобна ситуация?
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: Блокиране на пътища - за или против този вид протести?

Мнениеот Дидето » 26 Авг 2019, 13:52

Всички форми на стачки в България са пълна глупост, особено ако блокират пътя и пречат на всички останали. Не виждам въобще защо го правят!
Дидето
 
Мнения: 54
Регистриран на: 15 Юни 2018, 10:30

Re: Блокиране на пътища - за или против този вид протести?

Мнениеот iriny » 05 Сеп 2019, 12:17

Подкрепям протестите, но блокирането на главни пътища не ми се вижда редно. Освен това с него нищо не се постига, доколкото имам наблюдения.
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта