Кои са най-дразнещите мъже?

Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот delinda » 05 Яну 2012, 14:45

Вече отдавна е клише максимата, че всички мъже са еднакви. Различни са, това е ясно, но все пак могат да се разделят на различни типажи, според характера и поведението. Тук идва и моя въпрос към Вас мили дами - Кои са най-дразнещите типажи мъже, с които сте се сблъскали? Тук веднага ще побързам да дам пример, с моя лична класификация.... ;)
Изображение
Многознайкото
Той знае всичко. И дори да не е всичко, винаги знае повече от една жена. Компетентен е по всички въпроси, винаги дава съвети и във всеки проблем е врял и кипял. Такива мъже винаги са ме вбесявали с надменното си и нахакано поведение, което всъщност не е нищо друго освен избиване на комплекси. Ами, да помислете си коя жена ще иска мъж, които винаги се бърка навсякъде... :roll:
Изображение
Мрънкалото
О, тези са ми "любими'. Това са едни симпатични "момченца", които винаги са с намръщени физиономии. Те винаги са недоволни и неразбрани. Прекарват времето си в критики и мрънкотене. Ужасни са и са доста лош проводник за негативни емоции.
Изображение
Момченцето на мама
Мамините синченца определено не могат да бъдат забравени. Те са уникални и предизвикват безусловен гняв с инфантилните си навици. Няма как да не сте ги срещали. Аз лично съм си имала работа с такива "мъже" и мога да кажа, че действат зле на здравето и по-специално на нервната система и затова трябва да бъдат игнорирани и отстранени на мига.... :evil: :evil: :evil:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 09:11

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот Silvi » 05 Яну 2012, 15:17

То май други типажи няма, останалата част от света - говоря за мъжете са комбинация от тези три основни.Хахахах какво виждаме първоначално в мъжете и ги харесваме, а след това се оказва, че са или от тези три типажа или някакъв друг с изявени черти на всички тези три???
Silvi
 
Мнения: 234
Регистриран на: 04 Яну 2012, 16:02

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот d_2 » 06 Яну 2012, 10:15

Има един вид, който мен лично много ме дразни. Това са така наречените "мачовци", които свалят всичко живо наред. Ужасно много ме дразнят с мазното си държание.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот Forman » 06 Яну 2012, 12:30

Защо само мъжете да са дразнещи? Повярвайте ми има толкова много жени, които да не ги срещаш по улицата, та камо ли да имаш вземане, даване с тях. Аз не мога да се определя, към коя категория спадам, но смятам, че има и още други, не са само тези три.
Аватар
Forman
 
Мнения: 199
Регистриран на: 16 Ное 2011, 09:46

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот d_2 » 09 Яну 2012, 10:30

Forman написа:Защо само мъжете да са дразнещи? Повярвайте ми има толкова много жени, които да не ги срещаш по улицата, та камо ли да имаш вземане, даване с тях. Аз не мога да се определя, към коя категория спадам, но смятам, че има и още други, не са само тези три.


Скъпи Forman, никъде не е писано, че няма дразнещи жени. Разбира се, че има и това е напълно нормално, все пак всички сме хора. Относно дразнещите мъже, ние сме посочили само някои групи, а мисли, че има и още...какво да се желае. :lol: 8-)
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот Dia » 11 Яну 2012, 10:47

Най-дразнещите мъже по моето скромно мнение и още по-скромен опит са стиснатите хипохондрици. Истината е, че са ми неприятни и мъжете, които пилеят средства, без да разсъждават, независимо колко и как печелят. Трябва всичко да е умерено. Имам един познат, който редовно вади покупките, които жена му поставя в пазарската кошница - това за мен е прекалено и отблъскващо. Мъжете, които не оставят бакшиш също ме отблъскват. Мъжете, които все нещо ги боли и все за нещо страдат водят в класацията ми ;)
Аватар
Dia
 
Мнения: 47
Регистриран на: 27 Сеп 2011, 09:49

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот southern_sun » 11 Яну 2012, 15:14

Dia написа:Най-дразнещите мъже по моето скромно мнение и още по-скромен опит са стиснатите хипохондрици. Истината е, че са ми неприятни и мъжете, които пилеят средства, без да разсъждават, независимо колко и как печелят. Трябва всичко да е умерено. Имам един познат, който редовно вади покупките, които жена му поставя в пазарската кошница - това за мен е прекалено и отблъскващо. Мъжете, които не оставят бакшиш също ме отблъскват. Мъжете, които все нещо ги боли и все за нещо страдат водят в класацията ми ;)

Лелелелел ужасно си права, много ме дразнят, мъже, които хленчат. Аз също не понасям стиснатите мъже, които следят какво си купуват жените им и след това им правят панаири. Парите съм си ги изкарала и ще ги харча както сметна за необходимо, ако някой ми направи подарък добре дошъл, но да ми държи сметка на моите пари- недопустимо!
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот hera_00 » 27 Яну 2012, 14:42

Аз лично се дразня най-много нерешителните мъже, които никога не могат да вземат сами решение. Не бих могла да ги класифицирам с някакво конкретно име...Тези индивиди са изключително дразнещи с непрестнното си чудене и незнаене. Някой жени си падат по тях, защото са лесни за манипулация, поради своята изявена слабохарактерност, но аз лично не бих могла да ги понеса. Според мен основното качество на един истински мъж е, да може да вземе решение и да го отстоява до край. 8-)
Съветът е форма на носталгия. Даването му е начин да извадиш миналото от отпадъчните води, да го избършеш внимателно, да добоядисаш по-грозните му части и да го възстановиш за повече, отколкото то струва.
Аватар
hera_00
 
Мнения: 61
Регистриран на: 10 Ное 2011, 16:24

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот Memento » 27 Яну 2012, 14:49

Добре, че има интернет форуми да се просветим поне малко в тайните женските разговори и да си извадим поуки, благодарим ви мили дами :)
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

Мнениеот ogi-smile » 04 Фев 2012, 11:36

5 дразнещи неща, които мъжете правят във[b] Фейсбук[/b]

1. Крият статуса си - семейно положение
От Фейсбук можем веднага да научим дали желания мъж е зает или свободен и точно в това е красотата на мрежата. А не 30 минутен разговор в бар и накрая да ти изтърси, че си има приятелка. Но ако тази информация я пази в тайна, ние сме принудени да проверим снимките и всички коментари на стената му за да разберем – все едно сме „инспектори”. Така че: „Мъже, ако сте свободни или обвързани, направете ни услуга, а също и на самите вас, и споделете тази информация публично!”.

2. Блокират снимките си
Можем да разберем мъж, който иска някои от снимките му да не се виждат от определени хора. Знаейки обаче, че ние не сме му роднина, шеф или свещеник и не можем да ги видим - това ни дразни! Ето ви съвет: Ние, жените винаги си мислим най-лошото. Така че като ни държите в невидение и не можем да кликаме из албума със снимки на мъжа, ние си представяме как вие изграждате стена между нас, излизате с две момичета едновременно или бягате гол на партита. „Кофти”, но е истина. Мъжът не запазва репутацията си като си блокира снимките. В действителност, не можем ли да кликаме из снимките му, ние мислим по-малко за него!

3. Канят ни да излезем…. пред всичките ни приятели
Следващият опитал се мъж да ни остави съобщение на стената гласящо: „Пиши ми, ако искаш да излезем някой път.”, трябва да си представи как застава в центъра на стая, препълнена с хора – членове на семейството; приятели; бивши гаджета; колеги, и ни кани на среща. Ние не искаме всички 889 наши приятели да ни „светят”. Впрочем, би било добре и ние истински бихме се впечатлили, ако използвате малко по-голяма креативност. Например, един старомоден имейл или SMS, както в онези исторически романтични комедии.

4. Премахват си снимки, в които сме ги отбелязали
Това е онлайн еквивалент на мъж, които се преструва, че го упътваме за посока, когато приятел го хване да разговаря с нас. Някак си е странно обидно, както си скролвате из новите снимки, да разберете, че човека отбелязан от вас се е премахнал. Щом снимка от домашното барбекю, от миналата събота, е важна за профила му, а хубавата снимка с нас е изтрита. Не ни мислете за толкова глупави!


5. Показват си простотията
Нещото, което прави Фейсбук даже още по-забавен, е постването на коментари от мъжете като: „Онова което има значение не е големината на кучето в борбата, а големината на борбата в кучето.”; Никой не може да разбере истинската болка преди да изпита ужаса на насилието – любов.”, „На Тодор му правят мамография.” и също култовата снимка на мъж застанал по потник пред огледалото в банята. Те може да се мислят за забавни или внушителни, но такъв тип поведение ни дава само повод за подигравки!

Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Следваща

Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта