Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
04 Сеп 2019, 10:18
Здравейте!
Търся мнение за ИЗОПРИНОЗИН. На 23 години съм и имунната ми система е много слаба. Не пропускам нито една грипна епидемия, като болестта при мен протича доста тежко и много трудно се възстановявам. Прочетох
листовката на ИЗОПРИНОЗИН и мисля, че това лекарство може да ми помогне. Някой ползвал ли го е? Доволни ли сте от ефекта?
Питам за мнение, защото цената му не е малка. Знаете ли дали има по-евтини заместители и дали са ефективни?
04 Сеп 2019, 10:45
ИЗОПРИНОЗИН няма заместител, а не е никак скъп. За разлика от всички други добавки, които обещават чудеса, той е регистриран продукт, по лекарско предписание и би трябвало да изпълнява това, за което е предвиден. Изписват го като алтернатива на ваксините, а той не е такъв. Но въпреки това, върши си работата.
04 Сеп 2019, 10:51
Според мен е най-добре да се консултирате с Вашия личен лекар. Изопринозин е много ефективно лекарство, но лекарят може да Ви предпише друго, в зависимост от Вашето здравословно състояние.
04 Сеп 2019, 11:23
Благодаря за мненията! Ще се консултирам с личния лекар. Надявам се ИЗОПРИНОЗИН да ми помогне. Направо се ужасявам от приближаващите зимни месеци!