За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Мнения за ВИШИ ДЕРКОС ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД. Колко често трябва да го ползвам, за да има ефект?

24 Сеп 2019, 16:36

Здравейте! Купих си ВИШИ ДЕРКОС ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД, защото забелязах, че косата ми започна да пада. Напоследък има много косми по четката и се скубя като пудел. Обаче не разбрах как точно да използвам шампоана. Колко пъти в седмицата трябва да се къпя с него и трябва ли да стоя известно време, за да подейства? За сега го ползвам само веднъж в седмицата и не забелязвам да има ефект. Колко дълго да го ползвам и след колко време мога да очаквам, че ще подейства?
Моля, ако някой е ползвал този шампоан за косопад, да сподели мнение. Благодаря!

Re: Мнения за ВИШИ ДЕРКОС ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД. Колко често трябва да го ползвам, за да има ефект?

25 Сеп 2019, 09:58

Аз съм доволна от този шампоан. Нанасям го на влажна коса и оставям да действа няколко минути. Ползвам го 2-3 пъти в седмицата и при мен има ефект.

Re: Мнения за ВИШИ ДЕРКОС ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД. Колко често трябва да го ползвам, за да има ефект?

25 Сеп 2019, 10:42

lyuta_chushka95 написа:Аз съм доволна от този шампоан. Нанасям го на влажна коса и оставям да действа няколко минути. Ползвам го 2-3 пъти в седмицата и при мен има ефект.

Благодаря!!! Колко дълго мога да го ползвам? Всеки ден става ли да се мия с него?

25 Сеп 2019, 12:05

И аз съм го ползвала този шампоан. Добър е. Но не трябва да се къпеш с него всеки ден. Иначе за продължителност колко дълго да го използваш, не съм чувала да има ограничение. Предполагам, докато получиш желания ефект.
Добави отговор
Отиди на страница: