Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
12 Юни 2020, 10:32
Да, въпросът ми е доста логичен. Реално погледнато нещата стоят така и е редно да се повдигне този въпрос.
12 Юни 2020, 11:21
annamaria написа:Да, въпросът ми е доста логичен. Реално погледнато нещата стоят така и е редно да се повдигне този въпрос.
Права си, но не забравяй, че все пак хората имат представа за това, че Свети Лазар разполага със собствена банка за съхранение.
12 Юни 2020, 16:56
annamaria написа:То в тази криза породена от коронавируса и като нямаше дълго време полети, искам да повдигна въпроса как се е осъществявал преносът на стволови клетки в банките към чужбина?
Резонен въпрос, не се бях замисляла. Също как се гарантира в този случай стерилността на пробите?
15 Юни 2020, 17:27
Yarost написа:annamaria написа:Да, въпросът ми е доста логичен. Реално погледнато нещата стоят така и е редно да се повдигне този въпрос.
Права си, но не забравяй, че все пак хората имат представа за това, че Свети Лазар разполага със собствена банка за съхранение.
Не е лошо да им се напомня. Тази пандемия ни научи, че е най-добре да се довериш на български институции.
16 Юни 2020, 14:32
Според мен хората на които им е предстоял такъв избор със сигурност са проучили възможностите за това къде могат да се съхранят на родна почва.
17 Юни 2020, 14:55
И в такъв момент за мен остава най-сигурно да се съхраняват в банката на Свети Лазар. По ред причини, но за мен най-значима си остава сигурността, че е на родна земя и не се губи от виталитета.
24 Юни 2020, 15:01
Yarost написа:И в такъв момент за мен остава най-сигурно да се съхраняват в банката на Свети Лазар. По ред причини, но за мен най-значима си остава сигурността, че е на родна земя и не се губи от виталитета.
Доста силен аргумент. Но това е самата истина.
30 Юни 2020, 14:02
Колко дълго биват съхранявани стволовите клетки в Свети Лазар?
02 Юли 2020, 15:44
Yarost написа:Колко дълго биват съхранявани стволовите клетки в Свети Лазар?
За около 20-25 години се съхраняват- всичко зависи какво е включено в договора.
13 Юли 2020, 02:30
Yarost написа:Колко дълго биват съхранявани стволовите клетки в Свети Лазар?
Изгледай това видео с д-р Лидия Гърчева, дава пълна информация:
https://www.facebook.com/SvetiLazarHosp ... 104340522/