За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
13 Сеп 2011, 12:19
Ето какъв е моят проблем: моята кожа е смесен тип, понякога е суха но не толкова. когато си сложа фон дьо тен, става отвратителна- залющва се и с фон дьо тена отгоре, става ужасно. Исползвала съм различни видове фон дьо тен и номерата сменях, защото ми казаха че явно не съм го улучвала и затова така си личи, мажа се и с хидратиращ крем преди да го нанеса, но пак резултата е един и същ. Моля ви предложете ми някакъв фон дьо тен, който да се нанася лесно, да не е сух и да не си личи след това.
15 Сеп 2011, 15:34
И аз имам подобен проблем, като твоя. Но в Аптеки Фрамар има голям изор на фон дьо тени. Може да пробваш, понеже има мостри, което е страхотно. Така, че ако си от Стара Загора може да отидеш и да пробваш
24 Окт 2011, 15:23
Може би трябва по-често да ексфолираш кожата си, за да се премахнат тези люспички. Освен това е хубаво крема да се нанася поне 30 мин преди грима, за да може да попие добре в кожата. Пробвай и основа за грим. А колкото до марката аз използвам максфактор, мейбълин и един флуид на юсерин и съм доволна от всички.
25 Окт 2011, 23:06
Днес си взех на Vichy, много е приятен и нежен и е на промоция с почистващо мляко 3 в 1. За първи път го ползвам, но мисля, че ще се очаровам.
25 Окт 2011, 23:09
Аз използвам фон дьо тен на Manhattan - clearface и съм доста доволна. След нанасянето му лицето ми сияе и въобще не си личи, че съм си сложила фон дьо тен.
08 Ное 2011, 11:54
Аз също съм пробвала на Манхатан, но пак се получава същото
08 Ное 2011, 14:59
много съм доволна от Виши Aera taint и аз съм с проблемна кожа,покрива 4удесно и стои естествено на лицето,дори сега ще си взимам нова опаковка само се надявам да има мощ цвят бронз 58...ако има други предложения за добър фон дио тен приемам..
09 Ное 2011, 15:50
Не ползвайте фон дьо тен.Ако пък искате ползвайте такъв,който е съобразен с възрастта и типа кожа.
09 Ное 2011, 22:34
iskra_dim написа:Не ползвайте фон дьо тен.Ако пък искате ползвайте такъв,който е съобразен с възрастта и типа кожа.
Ето това и аз съм чувала. Не е препоръчително да се използва фон дьо тен - разширявал порите.
10 Ное 2011, 17:05
iskra_dim написа:Не ползвайте фон дьо тен.Ако пък искате ползвайте такъв,който е съобразен с възрастта и типа кожа.
На какво основание го пишеш това. Не мисля, че замърсява кожата или нещо подобно, напротив добрият грим заедно с крема за лице създава един филтър, който защитава от агресията на околната среда.