Само споделям наблюдения от личен опит... ама може да сте и на друго мнение... Едно време падаше голямо кандардисване – то цветя, то кафета, ресторанти, приказки, поезия... абе ухажване с месеци докато стане работата... Спомням си, че едно гадже го преследвах половин година докато го сваля и още няколко месеца докато я вкарам в леглото... И не беше някаква ученическа история... то не че и в училище ставаха бързо и лесно работите, ама тогава бяхме млади и зелени и не ги разбирахме много-много тея работи...
Сега ситуацията е друга – предложиш й приятелство във фейса, лайкнеш й някоя и друга снимка, пишеш й някоя закачка в месинджъра и айде на среща и от там – вкъщи. В дискотеката е още по-лесно: Здрасти мацко! Кво правиш? Да те черпя едно? Съгласи ли се – работата е готова!
Остави това, ами се е случвало и жени да ме свалят... Направо си търсят секс за една нощ! От алкохола ли от що ли - яко им падат задръжките! Не знам, обаче ми се струва, че преди време бяха по-свенливи и бая трябваше да се потруди човек докато му вържат....
Какви са вашите наблюдения, пичове? Може да споделите опит... Пък и жените ако искат може да се включат... Интересно каква е тяхната гледна точка...