Употребявали ли сте хранителната добавка СУОНСЪН КЕЛП и какво е мнението ви за нея?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Употребявали ли сте хранителната добавка СУОНСЪН КЕЛП и какво е мнението ви за нея?

Мнениеот ganka67 » 13 Ное 2019, 15:12

Здравейте! Доскоро не ми се налагаше да се интересувам много от лекарства и хранителни добавки, но с напредването на възрастта става все по-належащо да се вземат мерки. Търсих нещо за укрепване на имунната система, което да е на растителна основа и попаднах на тези таблетки СУОНСЪН КЕЛП табл. 225 мкг. По принцип зная, че морските кафяви водорасли имат много полезни лечебни свойства, но се изненадах, че спомагат за подобряването на метаболизма и за изгарянето на мазнините. Значи ли това, че добавката помага по някакъв начин и за отслабване? Освен това пише, че понижава нивата на „лошия“ холестерол. Последните ми изследвания показаха завишаване на тези нива, така че, ако наистина КЕЛП действа и по този начин, ще е много добре.
Ще ви бъда благодарна, ако споделите мнение за тази хранителна добавка. Наистина ли има такъв ефект и след колко време се получава? В смисъл – колко дълго време трябва да се пие?
ganka67
 
Мнения: 169
Регистриран на: 15 Окт 2019, 13:53

Re: Употребявали ли сте хранителната добавка СУОНСЪН КЕЛП и какво е мнението ви за нея?

Мнениеот iriny » 13 Ное 2019, 20:04

Аз го пих 3 месеца по предписание на моя лекар. Също имах повишени показатели на холестерола, отделно се чувствах отпаднала... За свалянето на килограми нищо не мога да кажа - поне при мен нямаше такъв ефект, но след първия месец се чувствах значително по-добре. А и след курса с КЕЛП резултатите от изследванията ми бяха добри.
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: Употребявали ли сте хранителната добавка СУОНСЪН КЕЛП и какво е мнението ви за нея?

Мнениеот marchinko73 » 13 Ное 2019, 20:35

Абе четох я и аз листовката... много хубави работи пишат, чак не е за вярване! За много неща помагала тая добавка, ама дали наистина така действа? :wink:
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта