Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
08 Яну 2012, 12:55
На дали мислят като теб таитяните, на пръв поглед природата е повече от прекрасна. Чисти плажове, палми, екзотични цветя, слънце. Само, че този влажен климат нали се сещаш, че предразполага за развитието на много насекоми, пренасящи много екзотични болести, мен лично това много ме плаши. Също така виж какво се случи с Хаити - урагани, цунами, наводнения, смърт. Тук си ми е добре в България.Искам да имам възможност да се докосна по веднъж до всяко кътче от света, но пак да се завръщам тук.
08 Яну 2012, 13:11
Ех , веднъж се живее...комари,земетресения,вулкани....кой ще мисли за тия работи при вида на такава красота,а пък ако трябва да сме честни, БГ е един голям "Сървайвър"...

тук и по-страшни неща могат да се му случат на човек...
10 Яну 2012, 15:32
Колко е цветен този град

Не бях чувала за подобен, но определено ми харесва.
12 Яну 2012, 11:40
Америка наистина е красива страна
12 Яну 2012, 11:47
В страна с добър климат, чувал съм, че най-добър климат имат Южна Африка, Малта и Нова Зеландия, първият вариант ми звучи най-удачен.
А относно островчетата на снимките те наистина изглеждат страхотно но освен слънчево и красиво там може да бъде много скучно, еднообразно и особено опасно по-време на ураган
21 Яну 2012, 15:01
Много бих искала да живея Сен Дьони. Това е един много красив френски град. Миналата година имах възможността да пожевея няколко седмици там и съм очарована. Климата е приятен, а самото градче е много колоритно. Бих се върнала отново, ако ми е отдаде такава възможмост.
23 Яну 2012, 00:59
Memento написа:В страна с добър климат, чувал съм, че най-добър климат имат Южна Африка, Малта и Нова Зеландия, първият вариант ми звучи най-удачен.
А относно островчетата на снимките те наистина изглеждат страхотно но освен слънчево и красиво там може да бъде много скучно, еднообразно и особено опасно по-време на ураган

Аз бих избрал Нова Зеландия и Австралия въпреки че климата в Англия не може да се нарече добър тази страна също бих избрал без да се замисля .