Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво ви е мнението за качеството на готовата храна в Билла?

29 Ное 2019, 20:37

Абе, не е най-вкусната готова храна, която съм ял, ама като за гладни - става! :wink:

30 Ное 2019, 14:58

И аз не пазарувам готова храна от големите супермаркети. Жена ми готви прекрасно, а когато се налага да хапвам навън, ходя в някоя закусвалня или си вземам сандвич. От Билла и Кауфланд пазаруваме основно продукти за дома.

02 Дек 2019, 15:07

Не зная за готовата храна в Била, обаче в Кауфланд каймата им е отвратителна. С черен дроб вътре, кожи и мазнотии. Имало контрол, казвате?

03 Дек 2019, 13:16

ganka67 написа:Не зная за готовата храна в Била, обаче в Кауфланд каймата им е отвратителна. С черен дроб вътре, кожи и мазнотии. Имало контрол, казвате?

Точно заради това не купувам кайма от големите вериги, а от специализираните магазини за месо. В повечето от тях вече може да си избереш месото и да ти го смелят на място.

04 Дек 2019, 17:25

petyo62 написа:
ganka67 написа:Не зная за готовата храна в Била, обаче в Кауфланд каймата им е отвратителна. С черен дроб вътре, кожи и мазнотии. Имало контрол, казвате?

Точно заради това не купувам кайма от големите вериги, а от специализираните магазини за месо. В повечето от тях вече може да си избереш месото и да ти го смелят на място.

Ами уж за по-евтино, че е на промоция... Само лъжат хората! И готова храна от там няма да взема!

06 Дек 2019, 13:22

А как мислите, дали пилешкото, което предлагат в Билла, е тествано за салмонелоза?

08 Дек 2019, 10:30

Елена Стоянова написа:А как мислите, дали пилешкото, което предлагат в Билла, е тествано за салмонелоза?

Тестват трънки! Заразеното пилешко го изядохме на дюнери и кренвирши... които ядат пилешко де. Аз се преборих кулинарно със свинската чума! :lol:

09 Дек 2019, 12:26

Мнението ми за готовата храна не само в Билла, но и където и да е, е отрицателно. Няма нищо по-добро от домашно приготвеното ядене!

10 Дек 2019, 12:25

Понякога ми се случва да пазарувам от топлата витрина на Билла. До сега не съм останала разочарована. Явно в нашия магазин хората си вършат съвестно работата. Аз съм много доволна от обслужването там.

04 Юни 2020, 09:56

Като оставим настрана моето мнение по въпроса и без да обсъждаме качеството, интересно ми е дали по време на епидемията продължавахте да купувате готова храна?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3