Умеем ли да управляваме времето си?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот silver933 » 03 Юли 2018, 16:29

Аз съм скаран с времето, добре че за важните неща жена ми се заема с организацията, че ако зависи от мен, винаги ще съм закъснял или подранил прекалено много...
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот Frac » 03 Юли 2018, 17:04

Забелязала съм, че когато имама повече задачи за деня, успявам да се организирам и да свърша всичко, а когато имам време и знам, че имам почивка, нещата така се точат и накрая нищо не съм успяла да свърша. Впрочем аз не се сещам да съм имало скоро свободно време, все нещо имам да правя.
Аватар
Frac
 
Мнения: 613
Регистриран на: 23 Фев 2018, 17:55

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот Snejna » 09 Авг 2018, 10:16

Frac написа:Забелязала съм, че когато имама повече задачи за деня, успявам да се организирам и да свърша всичко, а когато имам време и знам, че имам почивка, нещата така се точат и накрая нищо не съм успяла да свърша. Впрочем аз не се сещам да съм имало скоро свободно време, все нещо имам да правя.

Аз също съм по-организирана, когато имам задачи, обичам през почивните дни да имам няккаъв ангажимент, за който съм помислила как да свърша. Така денят ми се струва по-дълъг и даже си почивам по-добре, защото успявам след като свърша работата си,да имам достатъчно време започивка. Ако нямам такива ангажименти и имам цял ден на разположение, почвам да се размотавам, накъсвам деня си с разни малки кратки занимания, деня ми минава бързо и не усещам никаква почивка.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот Милинка » 09 Авг 2018, 17:20

Много съм бавна и все закъснявам. не мога да се организирам и така погледнато май времето ме управлява, сякаш все го гоня :)
Аватар
Милинка
 
Мнения: 157
Регистриран на: 13 Мар 2018, 18:16

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот Lollipop » 13 Авг 2018, 12:15

Аз съм много добра, толквоа съм организирана, че когато съм ангажирана, сякаш имам повече време, и азкато Snejna.
През седмиците намирам време за всичко, но и разчитам много на умните уреди у дома, които ми съкращават доста ангажиментите.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2725
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот Pipilota » 04 Сеп 2018, 11:05

Малко първият пост е като рекламно лого, но нищо, ще се абстрахирам и ще говоря само по заглавието - дали успявам да управлявам времето си - не, не успявам.
Мислила съм за различни приложения, които да ми напомнят. Понякога си позволявам да се увлека с приятно занимание, което осъзнавам, че изяжда от ангажиментите ми. Май грешка правя, че съм се отдала на нещо, което ми доставя удоволствие, защото къщата почва да страда. Чиниите мръсни, масата с трохи... :-| Жените нямаме право на удоволствия. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4203
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот ivan.stoqnov » 04 Сеп 2018, 12:08

Време време... все бързам и все нямам време за нищо. Единственото за което съжалявам е, че няма достатъчно време да прекарвам с децата си. От задължения професионални и лични улисан ей тъй децата изведнъж пораснаха. Който каже че е господар на дена и времето си нека да ми каже рецептата. Туй с алармите малко сухарско ми изглежда и как тоно можете да прецените кое колко време ще ви отнеме. Ето например аз вчера ей тъй си изгубих желия ден заради 1 змия истинска която ми беше влязла в колаа и не искаше да излезе. едно мислиш друго става, а времето си лети....
ivan.stoqnov
 
Мнения: 293
Регистриран на: 29 Юни 2018, 11:46

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот ivan.stoqnov » 04 Сеп 2018, 13:09

ivan.stoqnov написа:Време време... все бързам и все нямам време за нищо. Единственото за което съжалявам е, че няма достатъчно време да прекарвам с децата си. От задължения професионални и лични улисан ей тъй децата изведнъж пораснаха. Който каже че е господар на дена и времето си нека да ми каже рецептата. Туй с алармите малко сухарско ми изглежда и как тоно можете да прецените кое колко време ще ви отнеме. Ето например аз вчера ей тъй си изгубих целия ден заради 1 змия истинска която ми беше влязла в колаа и не искаше да излезе. Едно мислиш друго става, а времето си лети....
ivan.stoqnov
 
Мнения: 293
Регистриран на: 29 Юни 2018, 11:46

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот Тъжна Луна » 04 Сеп 2018, 17:11

Димка Кънева написа:Тайм мениджмънта е много популярен в развитите страни не само по отношение на служебните ангажименти, но и по отношение на управление и на свободното време. Той е доказал ефективността си в подобряване качеството на живот на тези, които са се осмелили да планират правилно времето си, съобразно с личностните си преоритети в живота. Управлението на времето намалява стресогенните ситуации в ежедневието ни.
Не е необходимо да си на ръководна позиция, за да планираш времето си съобразно с целите, които преследваш в живота си!

Тая па! планирА си времето :) Само си го представям и ме напушва и през устата и изотзадзе! Тя авторката сигурно е отишла на още по-ръководна позиция тъй като я гледам как пише, изглежда не й стига да си поучава подстоящите, ами фукнала и по форумите да назидава :lol: Хора, ще ме извинявата, ама си представих една картинка и за това ги написах такива :beamup:
Аватар
Тъжна Луна
 
Мнения: 259
Регистриран на: 23 Фев 2018, 13:11

Re: Умеем ли да управляваме времето си?

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Сеп 2018, 18:34

Аз не мога, изобщо. И се дразня, искам да си разпределям по-добре свободните минути, но не успявам. Май съм много мързелива и това е основната причина да не ми се получава. :mrgreen: Особен окато се включи някоя домашна дейност, като почистване и това може да ми изяде целия ден..
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4746
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

ПредишнаСледваща

Назад към Общи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта