Това вече не се издържа! Не стига, че обработват месото с антибиотици и всякакви други химикали, а сега и пилешко, заразено със салмонела!
Кой всъщност упражнява контрола над храните, които се предлагат на пазара и как да сме сигурни в качеството на това, което купуваме?
Не мога да разбера след тази грандиозна издънка как служителите от Агенцията по безопасност на храните имат наглостта да протестират и да искат увеличение на бюджет и заплати!? На какво отгоре? Реагирали са 20 дни след получаването на сигнала, когато заразеното месо вече е в търговската мрежа!!! Над 100 тона! И сега естествено следват оправдания. А какво да правим ние? Да спрем да купуваме и да консумираме пилешко месо, докато опасността не отмине ли? Кой ще ни гарантира, че няма да внесат нова партида и няма да я пуснат без проверка на пазара?
Може би ние като потребители трябва да организираме протест... Как според вас можем да спрем тези безобразия? Има ли начин?