Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Енергийните вампири-как да се предпазим

13 Май 2014, 12:20

lynnxx написа:
marile написа:Капки на Бах ограждане...Правиш си своя енергия и вампирите не могат да ти влияят.

И как точно става това? :idea: Интересувам се живо, тъй като с един такъв имам съпружеска връзка, която няма как да прекратя на този етап. :cry:

ами не става... Бах си остава композитор и нищо повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :lol: странно е как е започнала тази съпружеска връзка при положение, че не си се чувствала добре през цялото време с него :o :o

13 Май 2014, 12:44

Fancy написа:
lynnxx написа:
marile написа:Капки на Бах ограждане...Правиш си своя енергия и вампирите не могат да ти влияят.

И как точно става това? :idea: Интересувам се живо, тъй като с един такъв имам съпружеска връзка, която няма как да прекратя на този етап. :cry:

ами не става... Бах си остава композитор и нищо повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :lol: странно е как е започнала тази съпружеска връзка при положение, че не си се чувствала добре през цялото време с него :o :o

:lol: 8-) Не помня да съм споменавала, че не съм "се чувствала добре през цялото време с него :o :o" ... А проявата на зъл сарказъм в случая е неуместна и достатъчно показателна сама по себе си за това, какъв човек стои насреща ... :P :P

13 Май 2014, 16:54

плюя си в пазвата срещу уроки :lol:

05 Яну 2018, 12:13

Не вярвам много в съществуването на такива хора. :roll: Все си мисля, че просто не се разбираме с някой и това е, не че той е вампир. :mrgreen:

18 Апр 2018, 15:15

Най-добре човек се предпазва когато изобщо не контактува с такива червиви подобия на същества. ако по някаква причина му дишат от въздуха - може да си повтяряте на ум като мантра "Плувай бе, *@* зелено". аз така правя и ми помага :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2