Серозен отит и трета сливица

Серозен отит и трета сливица

Мнениеот galia.milen » 04 Яну 2020, 17:05

Здравейте, д-р Янакиев
Детето ми е на 6 год. От година и половина е с течност в ушите/серозен отит/и увеличена трета сливица. Без болка, кашлица и не спи с отворена уста. Ходихме при двама УНГ и двамата са категорични за операция.
От Май месец пие Имунотрофин и от Октомври слагаме Риноджермин по схема 3 месеца. Постоянно правим промивки с физиологичен разтвор и назопюр, давам цинабсин, лимфомиозот. От най-малкият секрет в носа му отива в ухото и спира да чува. Тъкмо се оправи и пак на ново. Преди празниците бяхме на преглед УНГ и при прегледа каза, че и трите сливици са прибрани, не са уголемени.Погледна ушите каза, че са добре, но при тапограмата се оказа, че и в двете има течност. /защото показа права линия/
Доктора каза да помислим за по скорошна операция на третата сливица и да се изтегли тази течност от ушите, защото може да си загуби слуха.
Какво от хомеопатичните бихте ми препоръчали за серозен отит и трета сливица?
Благодаря Ви много.
galia.milen
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Яну 2020, 16:36

Re: Серозен отит и трета сливица

Мнениеот DrMarioYanakiev » 06 Яну 2020, 11:36

Здравейте Галя, Благодаря, че много подробно и точно сте описали състоянието на Вашето дете.
Според мен мнението на колегите УНГ специалист е правилно и аз, въпреки, че съм против операциите, то във вашия случай мисля, че ще се наложи.
С уважение Д-р Марио Янакиев
Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Вижте още за здравето на детето -http://www.d-rmario.com/?post_type=product
DrMarioYanakiev
 
Мнения: 438
Регистриран на: 26 Апр 2016, 10:49


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с детски болести

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron