Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
01 Ное 2011, 22:59
Добре, смених гумите, сложих зимна течност за чистачките, какво друго трябваше да се направи...
Я ми припомнете, какво се пръскаше на вратите, за да не замръзват?
Какво правите, ако все пак замръзнат ключалките? Аз пръскам топла вода, но това май не е най-добрият начин за размразяване. Нещо друго да се сещате?
18 Ное 2011, 22:02
Вземи си силиконов спрей за уплътненията (става и с глицерин), провери си резервната гума, точката на замръзване на антифриза... Ключалките се смазват с графит, а вече си има и спец. спрейове
08 Фев 2012, 16:00
Освен да сме сменили гумите,да сложим течност в чистачките,да си приготвим спрей за вратите,може да си приготвим вериги,да имаме и малка лопатка в багажника,някое одеало,повече гориво в наличност и най-вече да сме си оправили парното ако не сме.
Знае ли се къде може да ти се наложи да ходиш
03 Яну 2013, 15:53
наливаме антифриз, слагаме зимни гуми, носим вериги , одеало, туба с бензин, спрей за замръзване
05 Яну 2013, 22:35
Одеалото е по-скоро за романтични пролетни излети

Или бъркам?
18 Фев 2015, 12:12
The_The_Ramone написа:Добре, смених гумите, сложих зимна течност за чистачките, какво друго трябваше да се направи...
Я ми припомнете, какво се пръскаше на вратите, за да не замръзват?
Какво правите, ако все пак замръзнат ключалките? Аз пръскам топла вода, но това май не е най-добрият начин за размразяване. Нещо друго да се сещате?
хихих топлата вода определено нее добра идея да, става за моментно спасение обаче
18 Фев 2015, 13:41
Hristo написа:Освен да сме сменили гумите,да сложим течност в чистачките,да си приготвим спрей за вратите,може да си приготвим вериги,да имаме и малка лопатка в багажника,някое одеало,повече гориво в наличност и най-вече да сме си оправили парното ако не сме.
Знае ли се къде може да ти се наложи да ходиш

да винаги имайте гориво, особено ако пътувате на далеч! За щастие вече нямаме сериозни зими, ама не се знае някой път може да останем да нощуваме в някой проход, одяло също е добре да имаме и то по-дебеличко!
18 Фев 2015, 14:46
Аз не се заиграваям много с колат аси, сменям гумите, антифриз сгалам и това е
18 Фев 2015, 15:36
Тази година даже гумите не смених, изобщо няма сняг, за какво да си троша гумите, зимните хич не издържат в хубаво време да бъдат карани.
22 Фев 2015, 20:09
Добре, че ги има мъжете да ги вършат тези неща. Последно мъжът ми пропусна да го направи и мръзнахме в един проход.