Нашия дъх и ключовата му роля в нашата красота

Нашия дъх и ключовата му роля в нашата красота

Мнениеот Dharma » 10 Яну 2012, 13:10

Изображение

Дишане за повече красота, жизненост и оргазмено удоволствие
Днес ние ще проучим нашия дъх и ключовата роля, която той играе в нашата красота, жизненост и удоволствие от получаване на оргазъм. Ние ще разгледаме също така, защо удоволствието е от изключително значение за нашето здраве. Преди да скочим в тази темa, бих искала да ви запозная с един фактор, който е в основата на нашата жизненост и красота: рН или кисели и алкални нива в нашето тяло. Високите нива на киселина в нашата система могат да допринесат за умора, раздразнение, лош сън, ниски нива на енергия, ниско либидо и т.н., докато по-алкална система допринася да се чувстваме по-млади, по-жизнени, със силен имунитет, с по-високи нива на енергия, и по-голямо либидо. Ясно е, че функциите на тялото ни са по-добре, когато системата е по-алкална отколкото киселинна. Течностите и храните, които приемаме допринасят за рН на тялото ни. Чрез пиене на повече вода, особено чиста, алкална вода, и ядене на повече зеленчуци, ние не само ставаме по-продуктивни и креативни, но също така поддържаме нашето тяло сияйнo. Tова, което консумираме чрез храната и напиткитe, и начина по който дишаме също играе голяма роля в нивата на рН на тялото ни. Бавното, дълбоко дишане допринася за регулиране на рН на тялото ни и ни помага системата да стане по-алкална. Ако се замислим, защо йога, тай чи, чи гун, и медитацията са мощни трансформатори на здравето, можем да видим, че те всички споделят обща основа: регулирано дишане. Ето защо, чрез проста промяня в начина, по който дишаме, ние можем да променим, как се чувстваме! Стресът обикновено е придружен от повърхностно дишане или задържане на дъха. С цел дробовете ни да си вършат работата правилно, те трябва да бъдат използвани в пълния си капацитет. Да се научите да забавяте дишането си, а също така да задълбочавате дишането в корема, ще ви позволи да намалите влиянието на стреса и ще позволи на тялото ви да функционира с истинския си потенциал. Това същото дишане също може да повиши вашата чувственост и удоволствие! Когато правите вашата практика, не забравяйте да забавите дишането достатъчно, за да се насладите на удоволствието от дишането и сте сигурни, че този прост акт на забавяне на дишането надолу към корема допринася изключително за вашето благополучие и удоволствие.

Каква роля играе всичко това в нашия сексуален живот? Като цяло, повечето от нас живеят дехидратирани и прекалено киселинни, и за жените, това е лоша новина. Ние сме създадени да бъдем апетитни и сочни, и въпреки че ние се чувстваме така само когато сме млади, с течение на времето изглежда, че като че ли може да изсъхнем. Това, което ще засили и подкрепи нашата сексуална жизненост е да се уверим, че получаваме достатъчно вода и зелени храни (които са с високо съдържание на вода, както и на минерали и витамини), както и да се научим да бъдем наясно с дишането ни и отношението ни към живота ни и нашите преживявания. Дали се стягаме срещу живота или сме отворени към живота?

Ако искаме да имаме по- сочни и чувствено живи сексуални преживявания, трябва първо да започнем с нас. Първо трябва да се погрижим за физическото ни тяло, както и собствената ни способност да чувстваме и възприемаме. Много жени ми казват, че те или не получават оргазми или имат трудности при постигането им. Жените, които са отворени и оргазмични, можете да използвате тази информация, за да продължите да засилвате своя собствен оргазъм. Благоприятна и лесна практика, която можете да започнете да правите, е медитацията на микро-космическата орбита. Чрез Медитацията на микро-космическата орбита ще започнете да тренирате способността Ви да станете наясно с мощните, но и фини енергии във вас. От лечебната страна на нещата, медитация на микро-космическата орбита активира естествената интелигентност на вашето тяло и поддържа тялото, за да се лекува само и да хармонизира себе си. Тя също така ще служи да повиши капацитета на вашата енергична и нервна системи, така че да бъдете в състояние да възприемате, ползвате и да се радвате на все по-голямо и по-голямо количество удоволствие.

Защо точно удоволствие? Чуваме много за удоволствието и повечето реклами, които съществуват днес, правят някои препратки към избягване на болката и повишаване на удоволствието, защо това е толкова често използвана идея? Истината е тази: удоволствието ни прави по-живи, по-здрави и подкрепя естествените лечебни способности на нашето тяло. В книгата си тайните удоволствия на менопаузата, д-р Кристиан Нортръп казва: "Ние, хората сме родени за да изпитатваме неограничено удоволствие и радост. Това е наше рождено право. Стремежът към наслада и също така да позволяваме на себе си да го получаваме редовно, са абсолютно необходими за създаването и поддържането на жизнено физическо и емоционално здраве. "Така че, ето, уверихте се! Удоволствието лекува.

В заключение, това, което ядем, пием, мислим, и начина, по който дишаме въздейства на рН на тялото ни, и оттам на нашите нива на жизненост и красота. Като постепенно увеличаваме приема на вода, ядем по-живи, зелени храни, уважаваме себе си такива каквито сме овладяваме дъха, ние започваме процеса на увеличаване на нашата сочност и потенциал за удоволствие.

Медитацията на Микрокосмическата орбита е красива опитност и много мощна практика.
Изображение

Дишане за повече красота, жизненост и оргазмено удоволствие
Основи на Сексуалните практики.
Защо трябва да правите толкова много физически практики? Преди всичко, бих искала да ви дам основа, за да овладеете изкуството на дишането. Да бъдете в състояние да регулирате дишането си по свое желание ще ви позволява да изберате как ще реагирате на живота.
Понякога е страхотно да знаете как да наберете енергия, докато в други случаи е фантастично да знаете как да се успокоите. Като хора, които могат умело да използват дишането си, също така ще разширите възможностите ви за жизненост и сексуален опит. Понякога самото дишане може да бъде границата между малък или никакъв оргазъм, или множествен оргазъм.
Упражненията, предвидени в този курс могат да ни помогнат в подобряване на нашите умения като хора, които са овладели дишането . Другата добра новина за тези практики е, че вие ​​ще започнете да се чувствате по-живи и здрави, като ги правите все по-редовно и последователно. След като придобиете толкова жизненост , колкото ви харесва, можете да сведете до умерено ниво собственото си обучение. Ако искате да изпитате върху себе си тези практики, съветвам да дадете най-доброто, на което сте способни, следвайки собствения си вроден ритъм и да оцените това, което извличате от практиката за себе си.
Лично за мен тези практики промениха драстично живота ми към по-добро. Има връзка между откриването и изчистването на тялото ни и енергийната система, с това как ние функционираме в света. Забелязала съм, че когато правя моята практика, качеството ми на живот е много високо. Когато не ги правя, започвам да усещам последиците от ежедневния натиск на живот и трудно се справям със стреса.
Моля, не приемайте думите ми сляпо и тествайте! Само чрез собствения си директен опит, вие ​​ще бъдете в състояние да формулирате своя собствена истина, своя собствен път към живот, изпълнен със жизненост! Да сте сексуално здрави, не означава просто да се грижите за гениталиите си, това означава, да се грижи за вашата цялост!
Емоционално: Ние вече започнахме миналата седмица да набелязваме нашите природни цикли, настройката в нашите ритми. Тези цикли може да се разглеждат като седмични и дневни цикли. Обикновено, най-добре е да се предприема действие и творене, когато има естествено повишение на енергията (в сутринта до ранния следобед), и след това да приключим и да станем възприемчиви (в следобедните часове и вечер). Това не винаги ще бъде възможно, но започнете да усещате, кога вашата енергия е повишенаи кога е понижена. Продължавайте да следите енергията си тази седмица, отбелязване със стрелка нагоре или надолу е достатъчно.
Осъзнайте, кога задържате дъха си: по време на работа, с приятели / семейство, когато си доставяте сексуално удоволствие и др. И вижте дали нещо се случва, когато забавите дишането си. Обръщайте внимание на собственото си удоволствие и как то се проявява или не се прояввява в живота ви в този момент.
Сексуално:
Следната практика е включена в Част 2:
• Медитация в Микрокосмическата Орбита

С всички практики от курса “Нефритеното яйце”, може да се запознаете по време на едноименния съботен курс от 11:30 ч., организиран от "Универсално Тао–България"
Dharma
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Яну 2012, 10:57

Re: Нашия дъх и ключовата му роля в нашата красота

Мнениеот Dia » 11 Яну 2012, 10:43

Дъхът и миризмите, които излъчваме са ключови и за взаимоотношенията ни. Убедена съм, че човек разпознава точния партньор с носа си, а не с очите. Трябва да се доверяваме повече на инстинктите си, макар да сме дръпнали доста в еволюционно отношение :D
Аватар
Dia
 
Мнения: 47
Регистриран на: 27 Сеп 2011, 09:49

Re: Нашия дъх и ключовата му роля в нашата красота

Мнениеот southern_sun » 11 Яну 2012, 14:53

Dia написа:Дъхът и миризмите, които излъчваме са ключови и за взаимоотношенията ни. Убедена съм, че човек разпознава точния партньор с носа си, а не с очите. Трябва да се доверяваме повече на инстинктите си, макар да сме дръпнали доста в еволюционно отношение :D

Накара ме да се замисля!!! На какво ли е миришел партньорът ми когато се запознахме? Но определено миришем на феромони след секс :lol: :lol: :lol:
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Нашия дъх и ключовата му роля в нашата красота

Мнениеот Sophia.G » 30 Юли 2014, 10:50

Дъхът е много важен, често съм отблъсната от хората заради дъхът им, който мирише на чесън или на нещо друго. Хората не се грижат за хигиената си.
Sophia.G
 
Мнения: 155
Регистриран на: 14 Апр 2014, 22:04

Re: Нашия дъх и ключовата му роля в нашата красота

Мнениеот Kaya » 25 Ное 2014, 17:35

Много е важно, сякаш бих приела друго на човек да не му е наред, но лошия дъх много ме отблъсква, няма какво да лъжа! Много е неприятно, може да ми развали мнението за някой.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52


Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта