Одобрявате ли отменянето на официалните тържества за 3-ти март заради коронавируса?

Тук е мястото за вашия коментар за събитията от страната и чужбина!

Одобрявате ли отменянето на официалните тържества за 3-ти март заради коронавируса?

Мнениеот marchinko73 » 02 Мар 2020, 22:21

Днес стана ясно, че заради заплахата от Ковид 19 се отменят всички официални тържества по случай националния празник на България - 3-ти март. Питам се до колко е оправдано това, след като все още няма нито един регистриран случай на заразен с коронавируса у нас. Дали това не е допълнително подклаждане на истерията покрай епидемията, която според мен взе да придобива застрашителни размери? Или пък е ход на управляващите "да си измият ръцете" в случай, че - не дай Боже, след националния празник се появи първият заразен с коронавируса и ги обвинят в нехайство, безхаберие и пренебрегване на реалната заплаха? Как мислите?
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00

Re: Одобрявате ли отменянето на официалните тържества за 3-ти март заради коронавируса?

Мнениеот IvetooX » 02 Мар 2020, 23:24

Беше ясно, че и това ще се случи. Истерията покрай короната е реално най-силният трус за кабинета на Борисов, защото ясно показва какви клоуни има в управлението, които не могат да вземат едно читаво решение. Като отмениха официалните тържества, идиотите от Възраждане пък тръгнали сами да се събират на Шипка, да не останели непочетени героите. Срам ме е от тази държава и от гражданите й.
Не знам дали да одобря отменяването, след като вирус официално в България все още няма. Чувам, че върлувал другия грип, който не е по-безопасен. Да, бих отменила честванията. Който иска, пак ще посети Шипка.
IvetooX
 
Мнения: 57
Регистриран на: 11 Фев 2018, 17:30

Re: Одобрявате ли отменянето на официалните тържества за 3-ти март заради коронавируса?

Мнениеот Цвети Цветкова » 03 Мар 2020, 11:49

Аз лично одобрявам отменянето на тържествата и то не заради коронавируса, а заради нормалния грип, който в момента върлува и не е по-малко опасен. За възрастните хора - както и да е - те могат да преценят нещата, надявам се, но в тези тържества вземат организирано участие и ученици, дори деца от детските градини... После какво? Нова грипна ваканция може би? Който се чувства здрав и желае да отиде до Шипка или другаде, нека го направи.
Цвети Цветкова
 
Мнения: 166
Регистриран на: 16 Сеп 2019, 11:23

Re: Одобрявате ли отменянето на официалните тържества за 3-ти март заради коронавируса?

Мнениеот petyo62 » 04 Мар 2020, 10:47

Не, не го одобрявам! И преди е имало вируси и болести. Каква е тази истерия?! Няма регистриран случай на коронавирус в България до момента. Според мен това си е чисто политически ход и догодина най-късно ще му видим последствията.
petyo62
 
Мнения: 222
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 12:18


Назад към Актуални теми и новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта