Разбиване на камъни в бъбреците със Стеролит?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Разбиване на камъни в бъбреците със Стеролит?

Мнениеот Gospodin Petrov » 08 Мар 2020, 11:51

Здравейте! Имам микролитиаза в левия бъбрек. Два камъка по 2-3 мм. До сега съм пробвал с няколко лекарства, но камъните си стоят. Познат ми препоръча СТЕРОЛИТ капсули. Каза, че на него са му помогнали. Пил го е около 4 месеца и камъните са се стопили. Прочетох каквото можах да открия в интернет като информация и видях много притиворечиви мнения за препарата. Основното оплакване на хората, които са го пили е, че получават жестоки бъбречни кризи. Това страничен ефект ли е от приема на лекарството и колко често се случва? Моля за мнения за тази хранителна добавка. Ако сте ползвали други лекарства, които според вас са подействали, моля да ми ги препоръчате.
Gospodin Petrov
 
Мнения: 28
Регистриран на: 12 Яну 2020, 12:02

Re: Разбиване на камъни в бъбреците със Стеролит?

Мнениеот Паулу Коелюв » 09 Мар 2020, 09:52

Моето мнение по въпроса за бъбречните кризи, които причинява това лекарство е, че това е знак, че действа. При всички медикаменти за разграждане на камъни в бъбреците болката и кризите са нормално явление. Съветът ми към хората, които приемат такива лекарства, е да ги комбинират с но-шпа или бусколизин.
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09

Re: Разбиване на камъни в бъбреците със Стеролит?

Мнениеот Nely Nel » 09 Мар 2020, 18:51

За тази хранителна добавка не мога да ви дам мнение, но майка ми имаше песъчинки в бъбреците и се оправи с чай за бъбреци и сок от гулия (земна ябълка). Хората казаха, че помага и за разбиване на камъните... Може да пробвате.
Аватар
Nely Nel
 
Мнения: 49
Регистриран на: 05 Дек 2019, 14:41


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

cron