Болки в китката и глезена - с какво мога да ги излекувам?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Болки в китката и глезена - с какво мога да ги излекувам?

Мнениеот Калин Сотиров » 14 Май 2020, 19:50

Здравейте! От доста време имам проблем, който не мога да реша. Докторите, при които съм ходил, също не успяха да ми помогнат. Става въпрос за следното: Преди 5-6 години претърпях инцидент, при който си изкълчих глезена и си навехнах китката на дясната ръка. И на двете места имах големи отоци. По съвета на лекаря правих компреси с риванол и мазах с диклак, докато ми мина. Обаче сега често ми се случва да ме болят, като ги натоваря повече. Особено китката. Болката е все едно ми минава ток през ръката и после дълго време не мога да свивам пръстите. На какво може да се дължи това и има ли начин да се излекува?
Калин Сотиров
 
Мнения: 24
Регистриран на: 08 Яну 2020, 14:09

Re: Болки в китката и глезена - с какво мога да ги излекувам?

Мнениеот ganka67 » 15 Май 2020, 17:09

Да не са увредени някои нерви? Минало е доста време. Рентгенова снимка прави ли след инцидента? Може да е било счупване, а не навяхване и от там да са и последиците.
ganka67
 
Мнения: 169
Регистриран на: 15 Окт 2019, 13:53

Re: Болки в китката и глезена - с какво мога да ги излекувам?

Мнениеот Калин Сотиров » 04 Юни 2020, 19:33

ganka67 написа:Да не са увредени някои нерви? Минало е доста време. Рентгенова снимка прави ли след инцидента? Може да е било счупване, а не навяхване и от там да са и последиците.

Правиха ми рентгенови снимки. Няма счупвания. Ходих пак на ортопед и невролог - казаха, че няма засегнати нерви. Ортопеда каза, че имам проблем със ставите и ми изписа хапчета и мазила, но аз не съм убеден, че е така. Другите стави са ми наред... Не знам към какъв друг доктор да се обърна... :sad:
Калин Сотиров
 
Мнения: 24
Регистриран на: 08 Яну 2020, 14:09


Назад към Общи здравни теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта