Помага ли Тирохелп при намалена функция на щитовидната жлеза?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Помага ли Тирохелп при намалена функция на щитовидната жлеза?

Мнениеот iriny » 11 Юни 2020, 19:51

Здравейте!
Майка ми е с намалена функция на щитовидната жлеза. Пие L-тироксин, но като че ли не се чувства много добре. Каза ми, че гледала реклама на Тирохелп и искала да й го купя, защото много хубави неща говорили за него и едва ли не само тая хранителна добавка ще я спаси. Предполагам, че ще ме кажете, че трябва да я заведа на ендокринолог. И аз това й повтарям, но тя не иска, защото се страхува да не се зарази с коронавирус. Пък и знаете, че възрастните хора понякога могат да бъдат доста опърничави... А за доверието в телевизионните реклами - там нямам думи! Щом са го казали по телевизора, значи е вярно!
Молбата ми е, ако някой е употребявал Тирохелп, да сподели как се чувства. Помага ли? И дали може да се комбинира с Л-тироксина?
Благодаря!
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: Помага ли Тирохелп при намалена функция на щитовидната жлеза?

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 12 Юни 2020, 08:39

Тирохелп е много добра хранителна добавка за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Подобрява и имунитета. Единствените противопоказания са свръхчувствителност към активните съставки. За комбинирането с Л-тироксин за съжаление нищо не мога да кажа. Тук думата имат лекарите.
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: Помага ли Тирохелп при намалена функция на щитовидната жлеза?

Мнениеот iriny » 15 Юни 2020, 09:57

Лош Холестерол 007 написа:Тирохелп е много добра хранителна добавка за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Подобрява и имунитета. Единствените противопоказания са свръхчувствителност към активните съставки. За комбинирането с Л-тироксин за съжаление нищо не мога да кажа. Тук думата имат лекарите.

Проблемът е, че не мога да я накарам да отиде на лекар. Сега даже си е наумила да спира Л-тироксина и да пие само Тирохелп! :sad:
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron