Рупафин помага ли срещу алергия?

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Рупафин помага ли срещу алергия?

Мнениеот Пламена И. » 17 Юни 2020, 19:13

Здравейте! Имам такъв въпрос: На някого изписвали ли са му това лекарство Рупафин за алергия? Преди около две седмици се почувствах зле. Имах доста неприятна суха кашлица, придружена с хрема. УНГ лекаря ми назначи лечение с антибиотици и за всеки случай ми направиха и тест за коронавирус, който за щастие е отрицателен. След това получих и задух. Наложи се да отида и на пулмулог, който ми каза, че това е алергична реакция и ми предписа Рупафин. За първи път чувам за това лекарство и съм малко скептична. Все пак си го купих и го пия от вчера. Кога мога да очаквам подобрение? На някого предписвали ли са това лекарство и дали е добро?
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23

Re: Рупафин помага ли срещу алергия?

Мнениеот varlam » 17 Юни 2020, 20:19

Рупафин е един от кошмарите ми. Предписаха ми го преди години, свърши чудесна работа за ден, а след това 10 дни не можах да се събудя и да спра да ям. Много добро е срещу алергии, но силно приспива, а отваря и огромен апетит.
varlam
 
Мнения: 205
Регистриран на: 08 Апр 2011, 15:55

Re: Рупафин помага ли срещу алергия?

Мнениеот Пламена И. » 18 Юни 2020, 19:25

varlam написа:Рупафин е един от кошмарите ми. Предписаха ми го преди години, свърши чудесна работа за ден, а след това 10 дни не можах да се събудя и да спра да ям. Много добро е срещу алергии, но силно приспива, а отваря и огромен апетит.

Наистина се чувствам по-добре, но ми е сънливо... Предположих, че е от рупафина. Обаче това за апетита силно ме притеснява. Не, че го нямам, но ако се увеличи, както казвате, не зная какво ще правя... След лечението с Рупафин да не трябва да търся и нещо за отслабване? :smile:
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23

Re: Рупафин помага ли срещу алергия?

Мнениеот Шиколадка » 18 Юни 2020, 21:18

Здравейте,
А какво бихте препоръчали за алергична кашлица, и да не се спи и яде, като сте толкова компетентни.Личи си че в стремежи си да създадете анти-реклама на АХ,от втора генерация, който е включен в световните препоръки,си позволявате даже и да приписвате нежелани лекарствени реакции характерни за старото поколение АХ. Вие никога не сте пили Рупафин, но колелото се върти и не се знае, може и да ви се наложи някой ден...
Шиколадка
 
Мнения: 1
Регистриран на: 18 Юни 2020, 21:13


Назад към Лекарства

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта