Лечение на Кандидоза?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Лечение на Кандидоза?

Мнениеот insomnia » 22 Юни 2021, 16:58

Здравейте!

Намирам се в меко казано неприятното положение да хвана вагинални гъбички, като подозирам, че стана при пробване на дрехи втора ръка.
Въпроса е, че и преди съм имала и съм сигурна на 100 процента, че е точно тази инфекция и не желая да ходя на гинеколог. Искам да попитам, дали можете да ми препоръчате лекарство, което да си закупя от аптеката или друг метод за лечение. Не ме убеждавайте, че е редно да отида на генеколог, защото знам, но няма да отида.

Благодаря Ви!
insomnia
 
Мнения: 3
Регистриран на: 22 Юни 2021, 16:55

Re: Лечение на Кандидоза?

Мнениеот Жени.Иванова » 23 Юни 2021, 14:32

Понеже сте много веща,да ви кажа,че няма как да я хванете от проба на дрехи.(Освен ако не сте пробвали неизпрано бельо втора употреба.) Или сте пили антибиотик без пробиотик,или имате рязък спад в имунитета или прекалявате с вредните храни.А може и партньора ви да е заразен. И за вагинална кандида не се ходи на гинеколог а на кожно-венерически.От 10 годишна се боря с кандида! Това са 26 години! Обхванала е цялото ми тяло. Последиците от "самолечението" ми ( понеже ми беше писанало от хапчета,спиртове и мазила и карах само на слънце и правилно хранене) са + 30 кг.телесна маса и пъпчасала кожа. Защото тази гъбичка,не стои на едно място. О,не! Тя съсипва и други органи.Има "тонове" литература за тази гъбичка,защото някои от видовете и водят до летален край.Както и да е! За самолечението-трябва ви Кандизол или друг препарат,който се пие по схема написана от лекар и се купува САМО с рецепта.Отделно изписват пробиотици и 2-3 вида мазила. Бабини илачи или хомеопатия за това чудо-няма.Не ходете на лекар-ваша воля!
Жени.Иванова
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Юни 2021, 14:07


Назад към Домашен лекар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта