Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

3.2

Мнениеот AlphaBoss.M » 05 Юли 2022, 21:53

Ако Алфа бащата на децата ми е реално Господарят в къщата, то значи е абсолютно свободен да прави АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което му душа иска всеки път всеки Божи ден цял живот максимално отговорно и безопасно разбира се! Точка. Ако иска безопасни любовници, води и се забавлява с любовници. Ако иска безопасни мъже, води и се забавлява с мъже.

Ако иска с безопасни трети пол се забавлява с трети пол, защото Господарят е винаги в пълното си право да прави, каквото поиска стига да е безопасно, разумно, отговорно, законно и достатъчно Печели-Печели. Каквото си е лично негова работа си е винаги лично негова работа и ничия друга работа. Точка.

Ако той е заслужено, отговорно и добронамерено Господарят в къщата мога спокойно и веднага да приема за фиксирана даденост, че винаги ще има разкошно и завидно висок тестостерон с всички разкошни и завидни ползи и предимства от това пред всички безброй мъже със следи от този критически важен хормон в телата им за здраве, амбиции, борбеност, успех и дори да останат живи десетилетия наред.

Ако и докато е Господарят в къщата спокойно и свободно ще говори и прави, каквото, когато и колкото му душа иска като всичко е разбира се винаги отговорно, безопасно и добронамерено, защото не си е намерил здравето, живота и връзките на улицата за да ги взима наивно и безотговорно за даденост!

Ако той не може или не си позволява дори 50% такава разкошна и завидна отговорна свобода в и извън леглото като на задаващото се виртуално елитно ниво значи е само +1 лошо пуделче на къса и задушаваща каишка. То реално има само едно право- да мълчи като риба, да стиска зъбки и да страда мълчаливо ден след ден припкайки след строгата си Господарка без да може дори да гъгне иначе лошо му се пише и го знае!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

3.3

Мнениеот AlphaBoss.M » 05 Юли 2022, 21:54

Дори малко постоянно по-високо ниво на тестостерон веднага дава голямо стратегическо предимство при тази жестока конкуренция за всичко по-важно и ценно по света и у нас. Всяка полза и предимство имат ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ, а като човека на орден план има нужда от максимум ползи и предимства въобще за да остане там и успешно да се бори с който и каквото трябва всеки ден десетилетия!

Аз съм изключителната и безкомпромисна Бойка Ботева! Ако той нещо не схваща бързо за какво му говоря май ще е основателно и нужно поне едно целево стимулиране на горната му глава с поне един страшен Алфа шамар за да започне много повече да я използва и то строго в разкошната и завидна посока към по-различно и по-разкошно в и извън леглото вместо към +1 незавидно зацикляне на все същото все същото и така да колекционира все същото.

Така до кога? Докато съвсем загуби интерес първо към него, а после и към каквото и да било друго с всички Боже опази кошмарни последици след това първо за него, а после и за всички, които много разчитат на него! Я, без такива страхотии и ужасии поне в моето голямо, щастливо, възходящо, завидно и елитно Алфа семейство, в което няма 5/6 особено за Господаря-Глава в него и за изключителната и достойна майка на Алфа децата му!

Само да видя някога, че изключителния и достоен Алфа баща на децата ми си хаби голяма патка с все същото все същото в леглото! Tочно като някое 14 годишно прасе, което е И трябва да бъде най-непретенциозно с какво безопасно и достатъчно добро се тъпче всеки ден, защото му е напълно ясно, че ако си позволи ултра-лукса да е дори минимално претенциозно има да стиска зъби и страда мълчаливо, а после да си ляга зверски гладно ден след ден години наред отвъд всяко съмнение. Това никога няма да е по-малкото зло и следователно предпочитана посока за развитие на нещата.
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

3.4

Мнениеот AlphaBoss.M » 05 Юли 2022, 21:54

В такъв случай веднага ще е за най-жестока шамарена диета! Може и да помогне. Ако той случайно не взима най-сериозно и отговорно да има най-прекрасния, разкошен и завиден възможен, безопасен, разумен, отговорен, законен и Печели-Печели интимен живот, поне аз ще имам отговорната грижа за това! Иначе ще яде страшни Алфа шамари и ще иска допълнително, докато му дойде акъла и в двете глави!!!

Различни пъти, различни дни ще има различни нужди, желания и предпочитания от различни безопасни, достъпни, налични и достатъчно добри (Алфа) връзки в и извън леглото. Аз няма какво да мисля вместо неговите две глави, които спокойно могат и преценяват тези неща. Аз имам една глава, с която да мисля какво аз имам нужда, желая и предпочитам всеки път всеки ден. Иначе автоматично ставам +1 строга Господарка на +1 лошо пуделче, което ако аз не благоволя и реша да хапне нещо ще стой гладно и бре душа ако ще докато пукне!

Освен това само да посмее да пипне нещо като домакинска работа! Ау, Господ да му е на помощ! Той има само една дългосрочна работа. Тя е да осигурява разкошно и завидно изобилие от финанси за всички, които разчитат на него! Това е неговата Мисия Невъзможна, която трябва да намира начини заедно с колкото се може повече скъпи и близки възходящи Алфа мъжкари да прави възможна и още как! АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО! Точка.

Трябва да си почива. Трябва да учи, да практикува, дори безопасно здраво да чука нещо, а всичко изисква най-малкото време и енергия, които са строго ограничени всеки Божи ден.

Така че ТОВА са му всеважните неща! За ВСИЧКИ ТЯХ ТРЯБВА да има разкошно и завидно изобилие от строго ограничени ресурси и критичности. За всичко друго е също важно някой друг да се заеме на неговия заден план. Алфа бащата на децата ми нито ще стане куку от безкрайна професионална И домакинска работа, нито ще му изгърмят набързо бушоните, защото и той една деликатна душа носи, колкото и да е по-голям и мускулест от мен!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

3.5

Мнениеот AlphaBoss.M » 05 Юли 2022, 21:55

Нека други +1 мъже да ги тресне инфаркта или инсулта, докато се опитват да изгладят нещо или преяждат с калорични бомби, защото са толкова ужасно стресирани или вече депресирани; тяхното +1 жалко живуркане толкова отдавна не си струва да го живуркат, че това е единственото останало, което ги дели от това да престанат да се чудят над въпроси като: „Да изпия ли едно кафе или да се самоубия?“

Ако Алфа бащата на децата ми има поне една разкошна причина за да живее дори да е поне едно диво и незабравено безопасно (групово) здраво чукане всеки ден аз ще спя спокойно, защото никога няма д намеря бележка като тази. „Обичам те, скъпа. Сбогом и съжалявам, но аз трябва да поумра сега! Грижи се добре за децата!!!“

Погледнато през вечният топ принцип за по-малкото зло определено да се забавлява, с който иска безопасно и отговорно е абсолютно и безспорно по-малкото зло пред това да трябва да се справям с абсолютна Мисия Невъзможна като безброй самотни майки, които изпадат (почти) веднага в опасна мизерия и пристъпи на тревожност или дори на паника, защото то си е за паника.

Може би щеше да е хубаво да има нещо хубаво в +1 мач и бира всеки ден, но няма. Поне той ще има НАИСТИНА реален, пълноценен, прекрасен, разкошен и завиден живот всеки ден в и извън леглото цял дълъг, здрав, успешен, щастлив и по-елитен живот, в който всеки един ден НАИСТИНА ще си струва да го живее и колекционира независимо от всичко останало.

Нека някакви други мъже да си пълнят тиквите с +1 рекламни глупости и пробутваното направо продавано илюзорно щастие дори мъжественост в тях, когато реалните са им забранени като добри овце и лоши пуделчета на къса и задушаваща каишка, защото така им харесва на стопаните и стопанките им!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

3.6

Мнениеот AlphaBoss.M » 05 Юли 2022, 21:56

То да беше само корпоративната пропаганда. Другата е много по-лоша. Всяка държава е вечна структурирана единица, в която минават и заминават „граждани“ точно като овце през ферма. Днес ги има, а утре ги няма. Затова и те никога не са били важни и никога няма да са дори минимално важни. Жалко, но факт.

Затова единственото, на което ги подлага пропагандата е максимално да ги бави, да ги разсейва, да ги отклонява от важни, ценни и полезни цели в и извън леглото и така, докато пукнат по-скоро рано, отколкото късно, а след това да бъдат удобно забравени все едно никога не са съществували и жалко живуркали в нейните граници.

Затова и през хилядолетията всеки (кандидат) 14+ Алфа мъжкар е знаел или бързо научавал, че няма никаква възможност, важност, ценност, и полезност, в каквото и да било бавене, разсейване, отклоняване и надяване да му излезе късмета някой ден някак си с някой от единствения добър, правилен, и приемлив пол, раса, сексуална ориентация, социален статус и т.н.

Нищо подобно! Всеки един е бил и вечно ще бъде лазерно фокусиран върху това: Кой, къде и как може да ми съдейства за абсолютно всичко важно, ценно и полезно, от което особено имам нужда да задоволя СЕГА ВЕДНАГА?!“

Всичко останало е овчедушие. Аз не съм чула или чела някога някъде да е имало добра овца с прекрасен, разкошен и дори завиден живот. Това едва ли ще стане някога. Уви, вечната съдба на всяка тъпа овца е да бъде максимално използвана за доене, стригане и накрая месо. Да, всяка една завършва в някоя кланица-криза достатъчно скоро, защото това е вечната неизбежна съдба на всяка една такава независимо от всичко.

Ако той излезе и успешно стой на преден план, където се изкарват парите значи той е заслужено Господаря в Алфа семейството и най-малкото трябва да мисли, говори и се държи като отговорен и добронамерен такъв. Никога като +1 отрудена домакиня с пенис, а още по-малко като +1 тъпа овца за заколение достатъчно скоро! Иначе няма да се разберем с него!

Като Господарят в Алфа семейството ако иска да чука здраво прекрасно, разкошно и завидно изобилие от безопасни женски, колкото му душа иска на всекидневните горещи Алфа партита- разбира се! Ако иска същото и/или с мъжкари там- разбира се! Ако иска и/или с трети пол- разбира се! Ако вижда нещо хубаво в мач и бира- добре. Негова си работа!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

3.7

Мнениеот AlphaBoss.M » 05 Юли 2022, 21:56

Докато успешно стой на преден план за Алфа семейството, той е добронамерения Цар в Алфа семейството. Точка. Като успешно играещия тази топ роля и носещ тази топ отговорност, веднага се ползва и от всички привилегии, които идват с тях, а именно, че Царят е винаги прав дори, когато е седнал!

Едно от най-разкошните и сбъдната мечта особености на Българското виртуално елитно ниво е, че там няма 5/6! Там има преден и заден план. На предният се изкарват парите, които после определят социално-икономическия Ранг на изкарващия ги и оттам на оглавяваното Алфа семейство. Това винаги е било много трудно и само ще става още по-трудно с тези 8,000,000,000+ хора по света и у нас, които жестоко се конкурират за абсолютно всичко ценно и ограничено под слънцето.

Затова и който може и иска да отиде И успешно стой там веднага получава яростно лоялна, всеотдайна и всяческа подкрепа от задния план, защото няма как да се занимават с 1001 допълнителни неща на главата и дори да не им изгърмят бушоните достатъчно скоро след, което край с амбициите и дори възможността им да останат на преден план, който изисква много СТРАШНО МНОГО ОТ ВСЕКИ ТАМ ВСЕКИ ДЕН! Там никога не е имало 5/6 и никога няма дa има особено с тези 8+ милиарда конкуренти на земята!

Аз съм изключителната и обективна Бойка Ботева. Ако трябва и ще му наливам ум и разум в тиквата! И без това всеки Някой винаги е действал и винаги ще действа на база съвети. Няма как да е иначе, защото няма как всеки да е поне добър експерт по всичко. Затова и ще го съветвам, когато, където и за каквото има нужда, желание и предпочитание. Той ако на майката на Алфа децата си не може да разчита за доживотни яростно лоялни, всеотдайни и всячески полезни съвети, подкрепа и съдействие за всичко на кого за Бога ще разчита, а?
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

Предишна

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта