Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 17:57

„Слушай сега внимателно, пич! Това в чинията е… Японско суши! Страшна работа! ОПАСНА РАБОТА! Само една хапка и КРАЙ! Веднага ставаш… 100% Японец! Веднага в джоба ти се появява… ТВОЙ Японски паспорт! Да, с йероглифите и всичко останало! Веднага започваш неспирно да дрънкаш само на Японски и така, докато пукнеш! Това е положението, пич!

Разбираш ли вече колко ужасно и опасно е да хапнеш дори една екзотична хапка Японско суши? Свърши се с твоето Български Юнак Балкански! После и сам Господ не може да ти върне Българския паспорт и всичко останало! Ау…, има да си ходиш с дръпнати очи и да страдаш мълчаливо ЦЯЛ ЯПОНСКИ ЖИВОТ!
Ти нас слушай и САМО на нас вярвай, пич! Затова като видиш нещо по-екзотично като Японско суши си плюеш на петите и бягаш през глава в обратната посока за най-сигурно! Това е единственото добро, правилно и приемливо нещо за всеки истински 100% Български юнак!

Ако си съгласен с всичко това, ето залепи си на юнашкото чело едно от нашите положителни етикетчета. С него гордо и безкрайно да пропагандираш на ляво и на дясно, че ти изведнъж 100% Японец с дръпнати очи никога няма да станеш! По-скоро ще пукнеш (ако трябва като скочиш от някой мост над оживена магистрала), отколкото дори ще помиришеш нещо много по-екзотично от боб и леща!

Вече отлично знаеш като всеки кон с капаци колко много страшно и изключително опасно е да кривнеш дори ВЕДНЪЖ от единствения добър, правилен и приемлив прав път, който ти посочихме напред! Разбра ли, пич? Всичко става само от един път като с някоя хапка суши. После няма оправия! После те чака само ПЪЛЕН ЯПОНСКИ УЖАС! Той ще продължи през целия ти скапан Японски живот и така, докато пукнеш като 100% Японец!

Е, кажи сега, пич. Струва ли си всичко това изведнъж да ти се стовари на тиквата и то само заради някоя по-екзотична хапната хапка суши? Хайде, нали разбра, пич. Само боб и леща до припадък цял юнашки живот и няма да страдаш мълчаливо от разни Японски страхотии и ужасии! Гаранция, пич!“
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.2

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 17:58

Я, стига с всевъзможни такива пълни глупости и очевидни абсурди! Боже Господи! Сега задължително трябва да изслушам най-божествената музика, която вероятно ще чуя през целия си живот! Е, няма такова разкошно музикално изпълнение, както няма нещо, което дори малко да се доближава до задаващото се сбъдната мечта и райско отвсякъде Българско виртуално елитно ниво!
В тази незабравима музика като, че ли се отразява самото му сърце и душа с цялата си разкошна изключителност и завидна неповторимост! Въобще всичко това, което все повече чака занапред мен и всеки друг трайно ориентиран към постоянно високо качество, сигурност и предвидимост в и извън леглото всеки ден цял живот и Алфа Български поколения напред! Ах.
https://www.youtube.com/watch?v=rBNeQXa-hIw

Аз защо не взема да напиша сега една…
Алфа папка: До АлфаБос М,
Основател-Управител на новородената Българска Алфа Фондация- елитната/предприемаческата фондация на България
Семейна Алфа Програма
(Пригответе се да Ви паднат ченетата от задаващото се Българско виртуално елитно ниво за първи от много пъти! Това е първата, най-уникална и затворена за коментари ТЕМА-КНИГА тук, в която пиша само аз и никой друг!)
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.3

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 17:58

„Аз съм изключителната и достойна Бойка Ботева и точно завърших престижна гимназия с отличен! Най-добрият вариант, който виждам напред за мен е да стана изключителна и достойна „сбъдната мечта“ Алфа майка на поне няколко живи, здрави, и колкото се може по-красиви и умни Алфа ангелчета! Повечето мъже са безспорно много по-подходящи за модерните бързи бизнес въртележки и сериозния постоянен стрес и натоварване в тях.

Ние повечето жени се чувстваме най-добре дългосрочно и най-много в свои води, когато сложим на първо място скъпото си семейство! Много по-добре за нас е да служим лоялно и всеотдайно на такова вместо на някаква +1 безкрайно алчна 101% комерсиална компания, която робува на малката формула за безкрайно голяма печалба НА ВСЯКА ЦЕНА!!!

Затова всяка такава само се интересува от модерната и задължителна за неограничен успех политика „изстискай и изхвърли“ за да скачат следващите наети лимони в бруталната й корпоративна сокоизстисквачка. НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!

Иначе корпоративната й пропаганда неуморно и яко тръби наляво и надясно, че много уважават, ценят и дори предпочитат (да изстискват и изхвърлят) женски лимони! Боже опази от масовото корпоративно лицемерие и безкрайни кошмари там!

Затова искам от Семейната Алфа Програма на изключителната новородена в 6.05 часа сутринта на 19-ти Май елитна и предприемаческа фондация на България да ми намери пасващ Алфа мъжкар с постоянно ВИСОК тестостерон! Със сигурност ще е изключителен професионалист дори приемач и достоен човек, но може случайно да се окаже някой на +1 сексуален пост и молитва с масовия жестоко подтиснат асексуален апетит за дива и незабравима безопасна интимност максимум веднъж седмично, защото така!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.4

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 17:59

Тогава аз лично и веднага може да трябва да го сложа дори на шамарена диета. От такава може да има временно целева нужда всеки на задаващото се Българско виртуално елитно ниво, който все още не взима МНОГО на сериозно своя скъп живот, сияещо здраве, стратегически интереси, разкошно благополучие и светло бъдеще заедно с лавинообразно нарастващото разкошно изобилие от скъпи, близки, амбициозни и предприемчиви Алфа връзки там. Какво по-хубаво от това?
Може да има поне за малко нужда от такава за целево насърчаване и активно стимулиране всеки ден, докато набързо, успешно и завинаги превключи на дълбоко уважение към своята свещена свободна воля. А после активно, отговорно и безспирно я използва особено в леглото за да превключи на обичайното алфасексуално поне веднъж дневно като всички завидни Алфа мъжкари през хилядолетията.

Разбира се, БЕЗ каквито и да било зловредни и измислени пропагандни етикетчета, предразсъдъци и излишни притеснения, когато, където и с които може и иска прекрасни и разкошни Алфа партньори гарантирано безопасни, диви, щастливи и ненаситни от Интимната Алфа Програма на БАФ.

Ако нещо е много зает, срамежлив, задръстен, промит мозък с някаква пропаганда или се затруднява с избора на Алфа партньори с удоволствие аз мога да му подбирам най-сбъдната мечта налични такива всеки път всеки ден. Никакъв проблем! За много неща може да се търси и намери компромис, но не и за постоянно високия тестостерон на Алфа Главата на сбъдната мечта особено най-високо ниво „Божия благодат“ елитно Алфа семейство!

Твърде много и важни фактори стъпват на тази биохимична основа. Затова там никога няма 5/6 независимо от всичко! Високият тестостерон винаги е изисквал и вечно ще изисква от всеки (кандидат) 14+ Алфасексуален мъжкар да си пълни душата с неограничен, незабравим и неописуем максимален анатомически възможен безопасен върховен екстаз поне по веднъж на ден всеки ден цял сбъдната мечта райски живот поне в леглото! Такъв абсолютно поне ще си заслужава да се живее отвъд всяко съмнение за разлика от масово пробутваното асексуално и депресиращо +1 жалко живуркане в и извън леглото!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.5

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 18:00

Лесно е да се използва критика, опозиция и дори атака срещу нещо или някой БЕЗ да се предлага реална, добра и полезна алтернатива. Лесно е да се говорят и пишат измислици, лъжи и пропаганда, които нямат НИЩО общо с обективната реалност и грозна истина. Лесно е да се търсят само минуси БЕЗ да се виждат обективни плюсове. А най-лесно е да се търси влияние и полза БЕЗ отговорност и загриженост към другата страна и какво става с нея, нуждите, интересите и бъдещето й!

Вечната и настояща обективна реалност са такива, каквито са! Точка. Те няма как и защо да се интересуват дори минимално от разни всевъзможни вярвания, мнения, предпочитания, надежди и страхове, които днес ги има, а утре ги няма, защото са малко или много плод или продукт на някаква пропаганда, промивания на мозъци и предразсъдъци, които също днес се разпространяват, а утре са напълно изоставени и дълбоко забравени.

Големият заслужен успех в и извън леглото винаги е бил и вечно ще бъде тясно свързан с крачка по крачка постепенно и търпеливо приближаване стъпка след стъпка към отговорно заложена ясна и конкретна висока и достойна цел. Затова и на задаващото се виртуално елитно ниво е изведено най-основателно като топ правило: „Успешни малки стъпки ПРЕДИ някакви амбициозни големи стъпки!“

Като се замисля то разкошно разкрива какъв е реалния потенциал с някой или нещо. Ето ако по-малка и лесна стъпка в или извън леглото не може да се постигне значи просто няма потенциал за нещо повече и/или по-добро от истински интерес в тази посока. Това е обективната реалност и грозна истина. Значи е и време да се прекратят всякакви наивни надежди и обречени мечти в тази посока. Те е най-добре най-бързо да се оставят зад гърба, защото е вече тествано и доказано, че там просто няма реална възможност за нещо по-амбициозно от интерес независимо от всичко.
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.6

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 18:00

Аз няма как да очаквам, че всеки и всичко ще му налива само ум, разум и мъдрост в главата. Надявам се, че поне само малко ще слуша и чува всевъзможни практически зловредни за него измислици и лъжи, глупости и гадости, лудости и абсурди! Те и обикновено етикетчетата им винаги имат за цел да вкарат него, а и колкото се може повече други в някаква алтернатива от тип мрачна задънена улица, където трябва предимно или само да стискат зъби и страдат мълчаливо потенциално до края и на своето +1 жалко живуркане, защото така!

Това и става с всяка +1 добра овца вкарана в кланица, където близкия край е винаги жалък до трагичен и неизбежен! Поне той може веднъж и завинаги да избере като всички Алфасексуални мъжкари през хилядолетията да бъде МАКСИМАЛНО ПРАГМАТИЧЕН РЕАЛИСТ точно като диво и щастливо всеядно прасе, което благодарно просто яде абсолютно всичко безопасно, достъпно, налично и достатъчно добро на трапезата И в леглото всеки път всеки ден цял завидно разкошен интимен и дори цялостен живот.

Иначе най-вероятно ще бъде И остане точно обратното. +1 асексуален мечтател и фантазьор (пристрастен към порно) с нисък тестостерон и самочувствие, със задънен практически несъществуващ интимен и незавиден всякакъв друг жалък животец. Аз как бих могла някога да бъда дори минимално заинтересована от нещо подобно?

Сега се замислям, че ако Алфа бащата на децата ми е отново зверски гладен за нещо, а не си казва, аз трябва ли да му чета мислите? Дори всяко две шепи новородено бебе като е гладно ясно и безкомпромисно го показва ВЕДНАГА! Ако е мокро СЪЩО! Ако иска внимание СЪЩО!

Каквото и да има нужда го показва ВЕДНАГА и то толкова ясно, категорично и безкомпромисно всеки път всеки път всеки път, че чак и съседите разбират, че задължително иска нещо важно, ценно и полезно за него и трябва да го получи СЕГА ВЕДНАГА!!!
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.7

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 18:01

Е, бива ли жив, здрав, прав, корав, голям и летящ напред поне (кандидат) Алфа мъжкар да мълчи като +1 умряла риба най-редовно и така автоматично да ПАДНЕ ПОД НИВОТО на едно две шепи новородено бебе? То нищо не разбира, НО отлично знае, че има някаква обективна нужда. Затова и най-малкото, което може и ВИНАГИ ПРАВИ Е ВЕДНАГА ДА ПУСКА АЛАРМАТА, за който наоколо може и иска да се погрижи добре за него.

Въобще той абсолютно наясно ли е вече, че дали неговият живот ще бъде рядък успех или +1 жалък провал в огромна степен зависи от две неща. ПЪРВО дали ВЕДНАГА ще казва поне от какво има обективна нужда всеки път всеки Божи ден точно като всяко едно новородено бебе по света и у нас, което ВЕДНАГА ПУСКА АЛАРМАТА, когато установи някаква обективна нужда?

И ВТОРО дали ще е направил всичко възможно, а после и невъзможното като ВЕДНАГА ПУСНЕ АЛАРМАТА ВСЕКИ ПЪТ да има ПОНЕ ЕДНА лоялна, всеотдайна и всячески полезна (Алфа) връзка, която да се втурне (като линейка) за да направи МАКСИМАЛНОТО И НАЙ-ДОБРОТО за него всеки път всеки Божи ден и така цял разкошен завиден живот, който със сигурност поне ще си заслужава да се живее?
Въобще той разбрал ли е напълно и завинаги, че всеки един път, когато има някаква обективна нужда в и извън леглото ЕДИНСТВЕНОТО ВАЖНО НЕЩО за него като (кандидат) Алфа мъжкар е максимално бързо, безопасно и качествено да я адресира и задоволи, с каквото безопасно, достъпно, налично и достатъчно добро има наоколо всеки един път всеки Божи ден, докато трае земния му път и АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО, ДА или НЕ?
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.8

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 18:01

Ако той редовно или всекидневно тотално се проваля в това поне да адресира И задоволява най-безкомпромисно поне ВСИЧКИТЕ СИ ОБЕКТИВНИ НУЖДИ максимално безопасно, достатъчно добре и постоянно няма как дори да остане за дълго жив и здрав! А ако той самият не може да разчита сам на себе си за този вечен абсолютен минимум как за Бога да разчита цяло (Алфа) семейство на него и то десетилетия напред? Изключено!

Няма никаква възможност той да се проваля в най-основните и важни вечни неща като да бъде И остане жив, здрав, прав, корав, щастлив, успешен и летящ напред и дори нагоре, когато е възможно, а в същото време да има амбиции и цели, които изискват, разчитат и стъпват на тази вечна задължителна основа.

Никога не е имало и никога няма да има нещо по-важно от обективните му нужди в и извън леглото отвъд всяко съмнение всеки път всеки Божи ден цял живот независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко! Искам да знам със 100% сигурност дали ЦЯЛОТО му мислене, говорене и поведение напълно са в разкошен синхрон и хармония с тази вечна обективна реалност и истина, ДА или НЕ? Ако е ДА той НИКОГА (ОТНОВО) няма съзнателно или несъзнателно да води някакъв подобен налудничав разговор с №1 доживотната си връзка там долу.
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

1.9

Мнениеот AlphaBoss.M » 02 Юли 2022, 18:02

„Слушай сега внимателно, звяр! Това етикетче тотално има значение, а ти и аз тотално нямаме значение! Това напълно ясно ли ти е, звяр? Само когато и каквото благоволи и разреши всеважното етикетче това е всичко до края. Точка. Напълно ясно ли ти е вече, звяр какво е точно положението сега и завинаги в и извън леглото? Всеважното етикетче е единственото важно нещо, а ти и аз от какво имаме нужда сега и до края абсолютно няма значение! И това напълно ясно ли ти е, звяр?

С всеважното етикетче дори не може да се говори! Затова сега и ти безкрайно страдай мълчаливо! Само ни е разрешено да чукаме здраво поне на дърво и тайничко да се надяваме поне някой ден някак си да ни излезе късмета в леглото. Разбира се само с партньор от единствения добър, правилен и приемлив пол, възраст и външен вид, защото само така трябва, звяр за да може някога някак си и на нас да ни се отвори единствения добър, правилен и позволен парашут!“

Всички (кандидат) 14+ Алфа мъжкари през хилядолетията отговорно са правели, правят и ще правят предимно, каквото на ТЯХ се харесва и ТЕ предпочитат в и извън леглото вместо какво се харесва на разни всевъзможни пропагандни етикетчета, промивания на мозъци и зловредни предразсъдъци. Всички такива обикновено свеждат всичко до това етикираните като продукти да стискат зъби, да страдат мълчаливо и да берат душа ден след ден като жестоко наказани лоши пуделчета, които дори нямат право да се оплакват от това също, защото така!

Въобще аз изключителната и проницателна Бойка Ботева искам ясно да виждам и чувам наличието и в него на този изключителен яростно лоялен, всеотдаен и всячески полезен борбен дух, с който се родиха в 6.05 часа на 19-ти Май БАФ и Алфа близнака й БАКОРП, който неотклонно и вечно ще ги води към ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО, А АКО ТРЯБВА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! Може да трябва много да слуша неговото смайващо и най-добро музикално отражение тук! https://www.youtube.com/watch?v=Jc7yFqYBJKo&t=293s
AlphaBoss.M
 
Мнения: 25
Регистриран на: 02 Юли 2022, 17:53

Re: Задкулисен секси поглед към задаващото се виртуално елитно ниво

Мнениеот Violetta » 03 Юли 2022, 00:13

Нищо не разбрах!
Violetta
 
Мнения: 466
Регистриран на: 28 Апр 2011, 22:58

Следваща

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта