24 Окт 2011, 21:28
kriskiss2001 написа:Margo написа:Хей момичета, а случвало ли ви се е да ви изненада с преждевременна еякулация?
То и при жените и при мъжете понякога може да дойде по-бързо, зависи от настройка, от усещане, от много неща. Индивидуално е. Ако се прави по често секс, няма да се стигне до преждевременна
25 Окт 2011, 08:43
valiart написа:kriskiss2001 написа:Margo написа:Хей момичета, а случвало ли ви се е да ви изненада с преждевременна еякулация?
То и при жените и при мъжете понякога може да дойде по-бързо, зависи от настройка, от усещане, от много неща. Индивидуално е. Ако се прави по често секс, няма да се стигне до преждевременна
при жените няма лошо да идва бързо![]()
25 Окт 2011, 14:27
rumpe написа:Хмм, предполагам, че бързата еякулация е проблем за по-голямата част от мъжете, но аз имам друг проблем... понякога, напоследък доста често, просто не мога да свършал ПРиятелката ми си мисли, че не я харесвам достатъчно, че не ме възбужда, а не е така... всичко е както трябва, но просто понякога не мога да се изпразня... Вероятно трябва да потърся специалист, но не знам какъв - уролог?
25 Окт 2011, 14:30
qproin написа:rumpe написа:Хмм, предполагам, че бързата еякулация е проблем за по-голямата част от мъжете, но аз имам друг проблем... понякога, напоследък доста често, просто не мога да свършал ПРиятелката ми си мисли, че не я харесвам достатъчно, че не ме възбужда, а не е така... всичко е както трябва, но просто понякога не мога да се изпразня... Вероятно трябва да потърся специалист, но не знам какъв - уролог?
Ами предлагам ти да опиташ сам да се облекчиш и ако пак имаш затруднение да потърсиш лекар.
12 Ное 2011, 00:25
rumpe написа:Хмм, предполагам, че бързата еякулация е проблем за по-голямата част от мъжете, но аз имам друг проблем... понякога, напоследък доста често, просто не мога да свършал ПРиятелката ми си мисли, че не я харесвам достатъчно, че не ме възбужда, а не е така... всичко е както трябва, но просто понякога не мога да се изпразня... Вероятно трябва да потърся специалист, но не знам какъв - уролог?
20 Яну 2012, 16:30
20 Яну 2012, 19:54
21 Яну 2012, 11:14
Memento написа:Причината може да бъде доста тривиална. Ако в по-продължителен период няма реален секс а само ръкоделие, човек е възможно да привикне и после да му е по-трудно да свърши с жена. Това се третира със въздържание и редовен секс с партньора.
02 Авг 2013, 09:20
30 Окт 2014, 16:22