Лазерна епилация на цялото лице за брадата

Лазерна епилация на цялото лице за брадата

Мнениеот pegasussss » 02 Сеп 2023, 02:00

Здравейте приятели на форума,

Искам да споделя свой личен опит и да науча повече от вас относно нещо, което може би ще звучи нестандартно за мъж - страдам от обрив по лицето, предизвикан от окосмяването на брадата. Този проблем е източник на дискомфорт за мен от известно време, и търся начини да го реша.

Имам чувството, че не съм сам с този проблем, и бих искал да науча повече за лазерната епилация на лицето като възможност за трайно премахване на космите в зоната на брадата. Страхувам се от евентуалните рискове или неприятни странични ефекти, затова идвам тук за съвети и опит от други хора.

Ако някой от вас или някой познат ви, който е мъж, е изпробвал лазерната епилация на лицето с цел премахване на окосмението и има успешен опит, моля, споделете го. Как се извършва процедурата, дали са необходими повече от една сесия и какви са резултатите? Също така, ако имате информация за клиники или специалисти в близкост до Пловдив, ще съм ви много благодарен за препоръки.

Надявам се, че ще намерим решение за този проблем и ще споделим полезна информация помежду си. Нека покажем, че грижата за себе си и желанието за усъвършенстване не са ограничени от пола!

Благодаря ви предварително за вашия съвет и подкрепа.
pegasussss
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Сеп 2023, 01:56

Re: Лазерна епилация на цялото лице за брадата

Мнениеот Nikoletta » 08 Сеп 2023, 16:07

Много сериозно трябва да го премислите, за да не стане по-зле. Ако кожата ви е чувствителна, лазерната епилация няма да е от особена помощ.
Nikoletta
 
Мнения: 80
Регистриран на: 23 Юни 2019, 20:10


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта