Жените и възрастта на нашата любов

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Жените и възрастта на нашата любов

Мнениеот Memento » 30 Яну 2012, 12:21

Finger написа:
Memento написа:Аз знаете ли формулата за перфектната възрастова разлика между мъжа и жената? :D
Според някои учени тя се изчислява така:
(Възрастта на мъжа - 7) * 2 = Идеалната възраст за неговата избранница :)

Нищо не разбрах, ако аз съм на 7 години, тя трябва да е на 14 така ли?

Грешката е моя извинявам се за което, ще го демонстрирам с пример:

Ако ти си на 30 години смяташ така: 30/2 = 15 след това прибавяш 7 години и се получава идеалната възраст за твоята избранница, която в случая трябва да е на 22 години. Разбира се това е много относително всичко е строго индивидуално даже според мен по тази формула разминаването в годините е доста голямо.
Аватар
Memento

Мнениеот Vampire Kiss » 02 Фев 2012, 12:07

boriskarlov написа:Да де, ама не съм казал "чукане", нали?

С чукане започват куп прекрасни връзки :)
Vampire Kiss

Мнениеот ogi-smile » 04 Фев 2012, 12:15

По отношение само на секса е най-добре в младите години жената да е малко по-възрастна. Върхът на мъжката сексуалност е между 25 и 35 години, а жената получава най-голямо удоволствие от секса към 35-те. И затова при такава обратна разлика партньорите се разбират чудесно в леглото. Това е по отношение на секса при партньори, които не се обвързват. Но при брак, от който ще има деца, социално е добре мъжът да е по-възрастен. Добре е мъжът да е по-възрастен с 3 до 7 години, с по-голям социален опит. Но и по-голяма разлика – до 15 години, какъвто е вашият случай – не носи някакви опасности. Мъжете в Европа остават задоволително сексуално активни до 65 години, а и по-късно. А жените към 52 – 55 години вече влизат в менопауза. Още повече, че в тази възраст, след години на добър брак, психичната връзка започва да доминира над сексуалната.
Аватар
ogi-smile

Мнениеот ogi-smile » 13 Фев 2012, 13:08

В живота понякога се получава да се влюбиш в човек, с който да имате голяма разлика в годините. Дали това влияе върху отношенията между партньорите?Има много примери за подобни връзки.Някои сполучливи, други-не.Чудя се, на какво ли се дължи неуспехът на подобни връзки? Може би, в началото на връзките, няма голямо значение възрастовата разлика ,но с времето нещата се променят коренно. Голямото разминаване в годините дава своето отражение. По-възрастният партньор е по-улегнал. Много от нещата, които са правили преди с половинката му, вече отсъстват от ежедневието. Чувства се по-преуморен физически и психически. Става по-мрачен и скучен. Това може да бъде основателна причина по-младият партньор да започне да търси разнообразие извън семейната среда и с течение на времето да се стигне до раздяла.
Аватар
ogi-smile

Мнениеот poli19 » 06 Мар 2012, 12:55

Възрастта няма никакво значение, когато говорим за любов. Виж, когато иде реч за съвместно съжителство, семейство и деца, тогава разминаванията са неизбежни. Но ако става дума само за любовна връзка, важно е само сексуалното напасване, а то няма отношение към възрастта. :)
poli19

Мнениеот tweety » 09 Мар 2012, 17:49

ogi-smile написа:По отношение само на секса е най-добре в младите години жената да е малко по-възрастна. Върхът на мъжката сексуалност е между 25 и 35 години, а жената получава най-голямо удоволствие от секса към 35-те. И затова при такава обратна разлика партньорите се разбират чудесно в леглото. Това е по отношение на секса при партньори, които не се обвързват. Но при брак, от който ще има деца, социално е добре мъжът да е по-възрастен. Добре е мъжът да е по-възрастен с 3 до 7 години, с по-голям социален опит. Но и по-голяма разлика – до 15 години, какъвто е вашият случай – не носи някакви опасности. Мъжете в Европа остават задоволително сексуално активни до 65 години, а и по-късно. А жените към 52 – 55 години вече влизат в менопауза. Още повече, че в тази възраст, след години на добър брак, психичната връзка започва да доминира над сексуалната.

Тук съм напълно съгласна с теб, определено сега разбирам какво е качествен секс. И отново се съгласявам, че трябва да има обратна връзка- тоест мъжа да е с няколко години по-малък от жената. А също така трябва да добавя, че наистина всичко е строго индивидуално, съпругът ми е с няколко години по-малък от мен, на сестра ми съпругът също, но това никога не е било проблем. И обратно на това имам приятелка, чиито мъж е с 12 години по-голям от нея, разбират се прекрасно и всичко е ОК. Така, че възрастта не е определяща в една връзка, по-важна е любовта и разбирателството.
tweety

Мнениеот borisov87 » 03 Яну 2013, 15:57

Както се казва хвани си кака да те отрака!
borisov87

Мнениеот Siss » 11 Апр 2013, 14:21

Аз също си падам по зрели жени, които знаят какво искат...Освен това знаят повечко номера, а гладът им за приключения е по - силен от този на твърде младите момичета...
Siss

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Дек 2014, 11:12

А уж всички твърдят, че жената трябва да е по-малка от мъжът ;) :mrgreen: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот nushi.kisyova » 10 Дек 2014, 12:17

Ама сте доста забавни, така ли не се усетихте, че не вие избирате жените в живота си, било то само за интимни отношения, без любов, а те избират вас! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
nushi.kisyova

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже