Грешки в секса!?!

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Грешки в секса!?!

Мнениеот Memento » 25 Яну 2012, 15:20

Кой са най-често срещаните грешки които допускаме в сексуалните си взаимоотношения? Кой греши повече, мъжете или жените? Коя грешка може да се преглътне и кой би ви извадила от равновесие?
И не забравяйте, най-сигурният начин да избегнете каквито и да е грешки е да не правите секс изобщо :D
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот ogi-smile » 25 Яну 2012, 15:30

Сексуалните отношения са деликатна област, в която и най-малкият детайл може да развали магията.Неприятните грешки, които дразнят доста, според мен са:
Не казвам фантазиите си -Да, фантазиите са прекрасни в нашето съзнание, но още по-красиво е, когато ги споделим, а май всеки си ги държи заключени...
Срамувам се от тялото си - и започва едно вайкане : имам голям корем, вижда ми се целулита, ах, тези грозни стрии... стига!!! Това е смърт за всичко щом си с някой, значи той в този момент е съвършен за теб...
Много са, предполагам, че има и още...
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот ovagimyan » 25 Яну 2012, 18:17

Може би, това че не си сигурен в себе си и не вярваш колко си изключителен в този определен момент за този, с който си е най- голямата грешка...
Или пък вечно да питаш, а сега добре ли е?.... а сега как е? и тнт... да слагаш собствените си страхове, не мога на светло, ама искам на тъмно и тнт...
Колко грешки можем да допуснем и това грешки ли са или се учим в движение?
ovagimyan
 
Мнения: 164
Регистриран на: 05 Апр 2011, 19:40

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот Memento » 25 Яну 2012, 20:39

Ей това с питането наистина е много досаден навик, в началото докато придобивах умения в тази сфера бях много несигурен и редовно се допитвах - сега добре ли е, така под този ъгъл как е, ама това ама онова, като се замисля е било трагично чак смешно но човек се учи най-добре от своите грешки не от грешките на другите така, че може би тези грешки в секс са доста полезни ако можем да си извадим правилните изводи от тях 8-)
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот ogi-smile » 08 Фев 2012, 11:34

Мъжките грешки в секса!!!
Голяма част от мъжете демонстрират високо самочувствие – те смятат, че няма какво повече да научат за това как се прави секс с жена. Може да е така, но е възможно и обратното – и лесно преодолими грешки да спъват нормалните сексуални отношения с другия пол.Според психолозите, повечето от тези заблуди се дължат на мъжката склонност да съдят за секса предимно според собствените си разбирания. Опитът наистина може да е от полза, но пък доста жени са твърде срамежливи, за да споделят това, което наистина харесват.
Грешка №1: Той само си мисли, че знае това, което Тя иска
Мъжете често правят прибързани заключения какво иска една жена, пренебрегвайки факта, че женските вкусове са толкова разнообразни.
"Въпреки че всеки човек си създава постоянен "репертоар" от действия, мъжът не бива да приема, че това, което е действало при предната жена, ще действа задължително и при следващата.
Грешка №2: Той притежавате всичко, от което Тя се нуждае
Някои жени могат да изпитат оргазъм, само ако тяхните полови органи бъдат стимулирани с честота над 3000 движения в минута. Нито един мъж не е способен на толкова бързи движения, но силният пол по-често си мисли, че е грешно жената да се нуждае от вибратор.
Грешка №3: Сексът се възприема по един и същи начин от двата пола
Според Паджет има наистина големи различия в начина, по който двата пола усещат секса. По време на половия акт пенисът прониква в женското тяло, а това кара повечето мъже да се чувстват невероятно добре и дори не си представят ситуация, в която тяхната половинка не се чувства по същия начин. Всъщност е възможно мъжкият усет да се разминава доста с истината.
Грешка №4: Той е убеден, че познава много добре женската анатомия
Всъщност повечето мъже знаят само най-общо значението на думата клитор и неговото местоположение. Но това не означава, че те наистина разбират неговата важност и функция в женското тяло.
Преди повече от 30 години, в началото на сексуалната революция, излиза книгата "Радостта от секса" (Joy of Sex), в която за пръв път е публикувана сериозна и издържана от научна гледна точка информация защо клиторът е толкова важен. Въпреки това и днес много мъже все още смятат, че жената трябва непременно да получава оргазъм чрез проникването във влагалището.
За по-голямата част от жените, вагиналният оргазъм не може да бъде предизвикан. Друга спънка за идеалното протичане на половия акт е неинформираността неинформираността от страна на мъжете за това как да докосват ерогенните зони и колко чувствителни са те.
Докосване, което се харесва на една жена, може не е нищо особено за друга и дори може да е болезнено за трета. "Най-ефективният начин да откриете, как Тя харесва да бъде докасвана, е просто да я попитате...
Грешка №5: Голямото количество отделен секрет е равнозначно на сексуална възбуда
Мъжете обикновено се притесняват от факта, че една жена не е достатъчно влажна за лесна пенетрация. Това не е никакъв повод за безпокойство. Тормино твърди, че сексуалната възбуда не се съпровожда винаги с овлажняване на влагалището и външните полови органи – поне това не е задължително.
Някои жени имат свойството да отделят по-голямо количество секрет от други, като това може да се променя от ден на ден, независимо от нейната сексуална възбуда. Количеството на "естествения лубрикант" се влияе още от фазата на менструалния цикъл, от наличието на стрес, от някои медикаменти.
Грешка №6: Мълчанието е злато
Много мъже смятат, че трябва да бъдат тихи по време на секс. Напротив - няма друг начин партньорът да разбере какво искаш, ако не изразиш гласно своята реакция към това, което той/тя прави.
Ако искате наистина да постигнете това, което желаете по време на секс, гласът може да е добър съветник за партньора...
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот Memento » 08 Фев 2012, 12:12

ogi-smile Не мога да не отвърна на тази яростна атака по мъжката гилдия!!!
Ето и грешките на ЖЕНИТЕ :D

„Не иска да ми прави орална любов“

Както има мъже, които се дърпат от това да доставят орални ласки на любимата, така има и жени, които избягват да правят орална любов на партньора си. Няма мъж, който да не обожава тази част от секса. Дори и да има, е истинска рядкост. Евентуална погнуса от половия му орган може да засегне мъжкото его.

„Вдървена е“

Може би най-страшният кошмар за всеки мъж е да попадне на жена, която изглежда като труп в леглото. Може да чуете не един разговор как мъже се оплакват, че партньорката им не поема инициатива в леглото, ляга и очаква всичко да бъде свършено от него. Мъжът не бива да си проси секс. Ако не сте в настроение, му кажете, че не искате. Ако има нещо, което не ви харесва, го кажете в прав текст и го напътствайте. Но никога не се дръжте, че „това нещо сексът“ ви е безразлично. Добре знаем, че не е така.

„Много говори“

Прекалените бърборани и шегаджийки са добра компания навсякъде, освен в леглото. Не бъдете от тях. Ако искате нещо да кажете, го направете преди или след любовните ласки. През останалото време се отдайте на сексуалното приключение. Иначе изглеждате несериозни и незаинтересовани в това, което сте започнали да правите. А той при всички случаи не ви слуша.

„Срамува се от тялото си“

Най-силното оръжие на жената в леглото е нейната увереност. Няма нищо по-секси за един мъж от това да вижда партньорката си, че знае какво иска да получи и да даде. Жена, която се срамува да се съблече и се опитва така да застане, че да не се виждат недостатъците й, е досадна сексуална партньорка. Мъжът няма да се възмути от коремчето ви, но при всички случаи ще му се види странно, ако се чудите как да повече да се прикриете.

„Не иска да сменяме позите“

В секса има повече пози от „мисионерската“ и „ездачка“. Ако не сте го знаели, значи партньорът ви редовно се оплаква от вас. Опитвайте възможно най-разнообразни пози и експерименти в леглото, за да си доставите взаимно удоволствие. Не бъдете скучна партньорка, а се отпуснете и дайте воля на въображението си. В леглото няма забранени неща, а такива, които ни харесват и които не.

„Неподдържана е“

Наболите косъмчета и лошият педикюр няма да се отразят на мнението на постоянния ви партньор, ако се случи инцидентно. Ако обаче редовно си позволявате да изоставяте вида си или още при първия секс не сте в изряден вид, определено ще направите лошо впечатление и няма да сте мечтаната сексуална партньорка за любимия. Перфектната епилация, нежната кожа и поддържаният педикюр са задължителни елементи за всяка жена, която иска да е приятна компания в леглото.

„Прекалено е груба“

Ако си падате по грубия секс, тогава се уверете, че и на партньорa, с който го практикувате, също му харесва. Захапване, дращене и груби движения не са по вкуса на всеки мъж и може да уплашите дори и най-заклетия мачо. Бъдете сигурни, че и на него му харесва, преди да се изявите в тази светлина.

„Крещи силно“

Някои жени не просто стенат, а направо крещят, когато правят секс. И това не е само по филмите. Има мъже, на които това им харесва, но има и други, на които им се вижда прекалено и дори комично. Ако сте от по-шумните в леглото, предупредете партньора си или увеличавайте силата на стоновете постепенно. Крясъци от първата вечер заедно може да му се видят странни.

„Има ужасно бельо“

Всички сме се убедили, че мъжете не се заглеждат особено по бельото, а бързат да се насладят на това, което е под него. Не си мислете обаче, че няма да му направи впечатление, ако сте с грозно, избеляло или очевидно занемарено бельо. Малко дами биха си позволили да сложат подобно нещо, но има мъже, които разказват цели легенди за жени с грозно бельо, което ги е отблъснало. Не е задължително да бъде скъпо, а да е красиво и стилно, за да бъдете в най-добрата си светлина.
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот shhuus » 10 Фев 2012, 10:16

Хаха, искрено се посмях. Но пък това да не искаме да правим орална любов да се счита за грешка?! Я стига, всеки има право да го мързи да се труди :D
Моята най-повтаряна грешка е смехът ми. Мнооого ме затруднява понякога. Имала съм истерични пристъпи на смях по време на секс и това не е никак приятно за партньора, уверявам ви :D
В началото е забавно, но не и ако продължи по дълго време.

Иначе смея да твърдя, че се уча от грешките си :P
"Аз-ът е само едно местоимение!"
Аватар
shhuus
 
Мнения: 66
Регистриран на: 10 Фев 2012, 09:04

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот Andrey » 08 Яну 2015, 15:07

shhuus написа:Хаха, искрено се посмях. Но пък това да не искаме да правим орална любов да се счита за грешка?! Я стига, всеки има право да го мързи да се труди :D
Моята най-повтаряна грешка е смехът ми. Мнооого ме затруднява понякога. Имала съм истерични пристъпи на смях по време на секс и това не е никак приятно за партньора, уверявам ви :D
В началото е забавно, но не и ако продължи по дълго време.

Иначе смея да твърдя, че се уча от грешките си :P

Tи представяш ли си! Я си представете картинката, ти точно почваш да си вършиш работата и тя почва се хили, може да ти се ..свият на бързо всички мераци.. :lol:
Аватар
Andrey
 
Мнения: 1730
Регистриран на: 20 Ное 2014, 10:04

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот веселказасмяна » 11 Май 2015, 16:48

Не мисля, че има нещо като грешки, щом и двамата са настроени за секс, това си остава най-важното.
веселказасмяна
 
Мнения: 295
Регистриран на: 24 Сеп 2014, 12:43

Re: Грешки в секса!?!

Мнениеот Dipsy » 19 Апр 2018, 15:42

Аз никога не съм допускала грешки в секса - може би 1-2 пъти когато съм си лягала с не толкова приятни мъже, които не са ме привличали. То един мъж като ти е готин и привлекателен, никакви грешки не можеш да допуснеш, да си естествен е най-важно :cool:
Аватар
Dipsy
 
Мнения: 200
Регистриран на: 16 Мар 2018, 16:35

Следваща

Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта