Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Клюкарник

31 Мар 2011, 23:23

Давайте да се развихрим :mrgreen: :mrgreen:

Re: Клюкарник

01 Апр 2011, 06:14

за...?

01 Апр 2011, 09:41

Ами хайде де :) С какво ще започнем? С новините в Япония или новата визия на Николета Лозанова?

01 Апр 2011, 21:04

Може с новините от Япония.Страшна картинка и това което сполетя хората в Япония ако се случи у нас не мога да си представя какво ни чака.

02 Апр 2011, 00:05

Ами какво, то нас по принцип нищо хубаво май не ни чака. Затова да не се натоварваме с такива тежки теми...... нека да разпуснем малко ;)

02 Апр 2011, 11:39

Ели например с какво да разпуснем , дай предложение ,забий някоя тема :D

08 Апр 2011, 11:31

хайде де дайте тема за разговор.колко ще ви чакам :P

10 Апр 2011, 17:50

Какво трябва да направим за да станем по добри и по малко завистливи :?: Какъв му е проблема на българина та завистта винаги е на първа линия :?:

11 Апр 2011, 11:46

Явно добротата вече не е на мода, понеже все по-рядко се проявява. Завистта, тя си е заложена във всеки от нас, само че при някои е по-силно изразена. Дори и хората, които имат всичко да речем(но всъщност никои няма всичко) и те завиждат. Завистта не е само при хора на които им липсва нещо, напротив материално богатите са по-завистливи и по-малко добри.Аз и затова не мисля да забогатявам :D

11 Апр 2011, 11:48

Я кажете нещо за депресията, как се преборвате с нея. Аз честичко си изпадам ей така, щото ми е скучно явно :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6