Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
27 Фев 2013, 01:02
понякога условията в които живеем и средствата с които разполачаме изискват повече време,за да се отделим от родителите си. не мисля,че трябва да се фиксира възраст на при която трябва да напуснем сем. си. аз лично не упреквам и не съдя мажете,които по дълго се задържат при мама и тати-причините може да са много.........
25 Ное 2014, 16:54
В много случаи това не зависи от желанието, знаем какво е положението в България, ако не в София, то в другите градове е почти абсурдно да си позволиш лукса да си необвързан и да живееш сам, независимо мъж ли си, жена ли си.
26 Ное 2014, 16:18
Зависи от много неща, особено пък, ако въпросния младеж е живял дълго време сам на квартира - да речем като студент, после е много трудно да свикне отново да бъде с родителите си. Но ако е бил винаги с тях е точно обратното, смята го за нормално.
27 Ное 2014, 12:23
Живеех с нашите до 7 клас, после по стечение на обстоятелствата учих в друг град и така продължих. Трудно е когато си изградиш навик да си самостоятелен да се върнеш в дома на родителите си, колкото и да е те там имат някакви правила, от които ти си избягал и си създал свои. Та така, хубаво е всеки да живее отделно и да си изгражда собствен начин на живот, но настина тук е трудно.
27 Ное 2014, 15:55
А до кога женичката трябва да живее при мама и тати?
27 Ное 2014, 16:35
Anka написа:А до кога женичката трябва да живее при мама и тати?

Добър въпрос, говорим за мамини синчета,ама за на тати щерката никой нищо не казва!

Разни лигли на по 30 години още живеят с родителите си и една чиния не знаят да измият, после мъжете не знам си какви били...
27 Ное 2014, 16:56
silver933 написа:Anka написа:А до кога женичката трябва да живее при мама и тати?

Добър въпрос, говорим за мамини синчета,ама за на тати щерката никой нищо не казва!

Разни лигли на по 30 години още живеят с родителите си и една чиния не знаят да измият, после мъжете не знам си какви били...

Хубава работа, жените пък да не са ви слугини,че тръгна това да правиш на въпрос?
05 Юни 2015, 11:03
Не са слугини жените, но и от тях се изиквкат някакви неща, те не трябва ли да се научат на самостоятелност? Знаеш ли с колко жени съм излизал, които не знаят че трябва да се измият чиниите, или да си изперат дрехите, мама чакат .
05 Юни 2015, 13:42
Лошо няма мъжът да живее при родителите си, нали за това са едно семейство за да си помагат и да се подкрепят като дойде времето за жена пак могат да са заедно
05 Юни 2015, 15:21
Това пък цялото семейство да се събират под един покрив нито ми харесва, нито го одобрявам. По-добре всяка жаба да си знае гьола.