Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: G-точката не съществува!!!

08 Дек 2014, 17:58

velislav_08 написа:Определено съществува и са благодатни хората, които знаят как да я открият и как да задоволят максимално партньора си.

А така, каза им го в прав текст :lol: :lol: :lol:

09 Дек 2014, 15:39

Много забавни коментари тук виждам, доста смешно ми стана. И според мен да ви кажа не съществува :mrgreen:

09 Дек 2014, 17:05

Смятам, че първо жените трябва да си я намерят, за да изискват от мъжете това!

09 Дек 2014, 17:35

ramimni написа:Смятам, че първо жените трябва да си я намерят, за да изискват от мъжете това!

:lol: :lol: :lol: :lol: А жените как да си я търсят, удоволствието е по-голямо с участието на мъж :lol:

21 Яну 2016, 16:10

Бе аз не мисля, че я има тая прословута G точка, ся ... само се говори за нея, ама я няма, нещо като извънземните, твърди се, че ги има, ни никой не ги е виждал.

29 Яну 2016, 13:43

И ако не стигне до оргазъм, идва големия рев - аз нямам прословутата точка, фригидна съм и т.н.

29 Яну 2016, 15:47

Alex_mor написа:Бе аз не мисля, че я има тая прословута G точка, ся ... само се говори за нея, ама я няма, нещо като извънземните, твърди се, че ги има, ни никой не ги е виждал.

Това, че не си я напипвал или не си я търсил, за да я напипаш, не означава, че не съществува, щом толкова жени са доволни от нея :lol: :lol:

25 Фев 2016, 17:27

maminka написа:
Alex_mor написа:Бе аз не мисля, че я има тая прословута G точка, ся ... само се говори за нея, ама я няма, нещо като извънземните, твърди се, че ги има, ни никой не ги е виждал.

Това, че не си я напипвал или не си я търсил, за да я напипаш, не означава, че не съществува, щом толкова жени са доволни от нея :lol: :lol:

Те може да не са доволни точно от нея, а от средството, което им е доставило удоволствието :mrgreen:

14 Мар 2016, 13:22

Абе всичко е ала бала, Джи точка, някой да дойде да каже къде е със сигурност и ще се съглася, че я има. :mrgreen:

14 Мар 2016, 15:12

Не съществува! Като гледам май само мъже учени се изказват повече по въпроса дали я има. Те пък откъде знаят? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4