Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
08 Дек 2014, 17:58
velislav_08 написа:Определено съществува и са благодатни хората, които знаят как да я открият и как да задоволят максимално партньора си.
А така, каза им го в прав текст
09 Дек 2014, 15:39
Много забавни коментари тук виждам, доста смешно ми стана. И според мен да ви кажа не съществува
09 Дек 2014, 17:05
Смятам, че първо жените трябва да си я намерят, за да изискват от мъжете това!
21 Яну 2016, 16:10
Бе аз не мисля, че я има тая прословута G точка, ся ... само се говори за нея, ама я няма, нещо като извънземните, твърди се, че ги има, ни никой не ги е виждал.
29 Яну 2016, 13:43
И ако не стигне до оргазъм, идва големия рев - аз нямам прословутата точка, фригидна съм и т.н.
29 Яну 2016, 15:47
Alex_mor написа:Бе аз не мисля, че я има тая прословута G точка, ся ... само се говори за нея, ама я няма, нещо като извънземните, твърди се, че ги има, ни никой не ги е виждал.
Това, че не си я напипвал или не си я търсил, за да я напипаш, не означава, че не съществува, щом толкова жени са доволни от нея
25 Фев 2016, 17:27
maminka написа:Alex_mor написа:Бе аз не мисля, че я има тая прословута G точка, ся ... само се говори за нея, ама я няма, нещо като извънземните, твърди се, че ги има, ни никой не ги е виждал.
Това, че не си я напипвал или не си я търсил, за да я напипаш, не означава, че не съществува, щом толкова жени са доволни от нея

Те може да не са доволни точно от нея, а от средството, което им е доставило удоволствието
14 Мар 2016, 13:22
Абе всичко е ала бала, Джи точка, някой да дойде да каже къде е със сигурност и ще се съглася, че я има.
14 Мар 2016, 15:12
Не съществува! Като гледам май само мъже учени се изказват повече по въпроса дали я има. Те пък откъде знаят?