И подаръци ли вече се мъчите да закачите с мили думи из офрума

Jully написа:мале, мале!![]()
И подаръци ли вече се мъчите да закачите с мили думи из офрумаНо и аз съм доволна от моя мъж, макар че не емного мек отвътре, а е доста чапат!
mix_twix написа:Jully написа:мале, мале!![]()
И подаръци ли вече се мъчите да закачите с мили думи из офрумаНо и аз съм доволна от моя мъж, макар че не емного мек отвътре, а е доста чапат!
Ами мъж с характер, ад няма да е някой мухльо дето лесно да го въртиш на малкия си пръст я
mix_twix написа:Jully написа:мале, мале!![]()
Ами мъж с характер, ад няма да е някой мухльо дето лесно да го въртиш на малкия си пръст я
maminka написа:Rali_hr написа:Pipilota написа:Одобрявам,само да не се окажат верни твърденията на Lisica,макар че в наши дни възрастта не е от значение. [emoji1]
Майтапа хубаво,но е така че истинския мъж трябва да притежава качества,да е твърд отвън,мек отвътре! [emoji39]
Това мноого ми хареса!Мисля, че няма друго по-добро определение за това какъв трябва да бъде мъжа!
Дааааа....![]()
![]()
не зная как съм го открила този моя, ама как да се оплача
като си е изваден от лилавия текст
Snejna написа:Четох едно твърдение, че ако мъжът е по-силен и се справя с натрапниците, значи ще те млати яко!
Monika_Spasova написа:Таива батки обикновено си намират някакви кифли, които така им завъртат главите, че по-скоро те са изтормозените.
Elica написа:Monika_Spasova написа:Таива батки обикновено си намират някакви кифли, които така им завъртат главите, че по-скоро те са изтормозените.
Докато не им омръзне и се почвват скандалите и побоищата.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта