Идеалният мъж цепи дърва!

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

Мнениеот qwerryyy » 14 Авг 2015, 13:37

marsu написа:Но не значи, че постоянното игнориране на семейството трябва да остава "ненаказано", само щото мъжът имал достойнство. А жената няма ли? Да е слугиня на някой, който сао лежи и п*рди, е хубава работа! Знаете ли колко задължения и отговорност имат жените?!

Знаем, затова когато си избират мъж жените не трябва да спят, а да гледат по-внимателно и да мислят по-мислено! :lol: :lol: :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот maminka » 17 Авг 2015, 13:34

qwerryyy написа:
marsu написа:Но не значи, че постоянното игнориране на семейството трябва да остава "ненаказано", само щото мъжът имал достойнство. А жената няма ли? Да е слугиня на някой, който сао лежи и п*рди, е хубава работа! Знаете ли колко задължения и отговорност имат жените?!

Знаем, затова когато си избират мъж жените не трябва да спят, а да гледат по-внимателно и да мислят по-мислено! :lol: :lol: :lol:

Именно, но не може да се отрече, че и мъжете много се променят във времето, нали?
maminka

Мнениеот zheleva212 » 18 Авг 2015, 16:37

maminka написа:
qwerryyy написа:

Именно, но не може да се отрече, че и мъжете много се променят във времето, нали?

Лошото е, че промяната е плашеща, толкова много да се изнежват, че не зная направо какво се случва, не искам да го повярвам... :|
zheleva212

Мнениеот Pipilota » 19 Авг 2015, 09:36

А жените не се ли променяме? В началото искаме само секс и любов, после искаме да ни се премести дивана, да ни харесват ястията, да ни купуват това от което се нуждаем, да ни водят на разходка, да излизат с желание с децата, ...... така че и ние адски м ного се променяме, а мъжете дори по-малко!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот zheleva212 » 19 Авг 2015, 11:08

Pipilota написа:А жените не се ли променяме? В началото искаме само секс и любов, после искаме да ни се премести дивана, да ни харесват ястията, да ни купуват това от което се нуждаем, да ни водят на разходка, да излизат с желание с децата, ...... така че и ние адски м ного се променяме, а мъжете дори по-малко!

Абе тук става въпрос за мъжете преди да са станали бащи, за тези всичките нежни момченца, които виждаш 100 на 100 всеки ден, в магазина, по улиците, а мъжете във варианта обяснен от теб, те са си дебили, нямат много накъде да се променят :mrgreen:
zheleva212

Мнениеот Malina » 01 Сеп 2015, 12:40

Кой каквото иска да казва, някои мъже не ги бива да са истински такива, просто са си глезльовци и това е.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот mix_twix » 01 Сеп 2015, 14:00

Malina написа:Кой каквото иска да казва, някои мъже не ги бива да са истински такива, просто са си глезльовци и това е.

Еее, ей така като почнете, вие па жените сте .. с мед да ви намаже човек! Стига с това разделение де, сякаш от жените няма гнили ябълки!
Аватар
mix_twix

Мнениеот dinkog » 01 Сеп 2015, 16:32

mix_twix прав си!!! Значи това на жените толкова да им е присъщо да мрънкат и да търсят кусури, ама една да дойде да кажа аз съм доволна от моя има си недостатъци, които не ми харесват, ама съм ги приел НЯМА! А мъжете ако кажат на жена си, че е надебеляла и мрънка ненормално много и се почват люти скандали! :evil:
Аватар
dinkog

Мнениеот Lisandra » 01 Сеп 2015, 17:07

dinkog написа:mix_twix прав си!!! Значи това на жените толкова да им е присъщо да мрънкат и да търсят кусури, ама една да дойде да кажа аз съм доволна от моя има си недостатъци, които не ми харесват, ама съм ги приел НЯМА! А мъжете ако кажат на жена си, че е надебеляла и мрънка ненормално много и се почват люти скандали! :evil:

Е, как да няма, ако не приемахме недостатъците ви нямаше да можете да вилнеете из форумите! :lol:
Lisandra

Мнениеот kauda » 01 Сеп 2015, 17:09

:D :D :D Да, можеше и под чехъл да са нали така! :lol: :lol: :lol: Ех, малко свобода да им дадеш и почват да мрънкат!
Аватар
kauda

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски